Gość: Mała Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:57 No właśnie, jak ? Niby proste, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Mi Re: jak się suszy jabłka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:23 No please... ! Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: jak się suszy jabłka ??? 22.08.05, 19:26 czy przypadkiem nie kroi sie w plasterki i wtedy wrzuca do piekarnika? Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys Re: jak się suszy jabłka ??? 22.08.05, 19:52 ta rzecz jest dobra, jak chcesz to możesz w niej ususzyc i banana koszt kolo 100 zl www.vt.pl/vt/towar.php?indeks=220019 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: jak się suszy jabłka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:44 Fajna ta suszarka. Zażyczę sobie na urodziny, bo teraz nie mam kasy. A póki co, to co mówicie ? Że na sznureczku ? A co z tym piekarnikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: jak się suszy jabłka ??? 22.08.05, 19:55 Pokrojone w cząstki i nazane na nitkę jak grzyby, ale lepiej kupić suszarkę do warzyw (jak to już tutaj wspomniano) taniej, wygodniej i posłuży nie tylko do jabłek czy grzybów. Ja suszę nawet warzywa i gdy nie chce się wyjść z domu bo plucha i deszcz mam gotową włoszczyznę na zupę czy inny wywar. Suszonych owoców też nie kupuję (no za wyjątkiem wędzonych śliwek do wigilijnego suszu). Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: jak się suszy jabłka ??? 22.08.05, 19:58 a to figi swieze suszysz sam? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: jak się suszy jabłka ??? 22.08.05, 20:16 kakui napisała: > a to figi swieze suszysz sam? Zbyt długo to trwa, zresztą podobny problem jest ze śliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś