Dodaj do ulubionych

Polewa czekoladowa

04.09.05, 17:00
Mam pytanie i mam nadzieję, że znajdę tu na nie odpowiedź ;) Robię pycha
ciasto z ananasem. Mam z nim jednak jeden problem. Na jego wierzch leję polewę
czekoladową (2-3 rozpuszvzone czekolady i mleko). Problem w tym, że polewa
odkleja się od ciasta. Już przy cięciu trzeba uważac żeby równo ukroić ciasto.
Jedząc, zazwyczaj najpierw zjada się czekoladę, a potem ciasto, bp niestety
jedno nie trzyma się z drugim :) Zna ktoś może sposób co zrobić żeby tak się
nie działo? Może zmienić jakieś składniki? Denerwuje mnie ta czekolada :D Aha,
ciasto jest biszkopotowe :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka