Gość: molkiuyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:59 zastanawiam się od jakiegoś czasu, jak w Polsce - gdy nie jest się już w wieku na technikum ;p - można zdobyć uprawnienia kucharskie?? jest to jakoś możliwe?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: szkoła kucharska 19.09.05, 18:03 Szukasz restauracji potrzebującej pracowników do kuchni. Nie jest to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: szkoła kucharska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:24 nie nie raczej chodzi mi o to, by "zalegalizować" swoje hobby. i ewentualnie potem... chodzi mi o jakieś studia gastronomiczne- coś w tym guście. niestety nie mam talentu do szukania w internecie :/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: szkoła kucharska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:26 no chyba że na zasadzie "zdobywać umiejętności od mistrza" ja się kompletnie nie znam na tym, jak można zdobyć uprawnienia... stary a glupi :p Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee jak studia to na SGGW ale to na gastronoma 19.09.05, 18:30 a nie na kucharza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: jak studia to na SGGW ale to na gastronoma IP: *.kolonianet.pl 19.09.05, 19:01 A nie uważasz,że mamy tu niszę? Ja bym się chętnie zapisała na pierwszorzędne kursy, ale trzeba je pewnie najpierw zorganizować.Biznesplan i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: jak studia to na SGGW ale to na gastronoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:08 tak jak myslalem, inicjatywa musi byc po naszej stronie ;p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: jak studia to na SGGW ale to na gastronoma 19.09.05, 21:17 Z tego, co słyszałam, są takie kursy u np. Kurta Schellera (a przynajmniej były) - w Sheratonie, w Warszawie. Trwają ok. trzy miesiące. Dość drogie - kilka stów, co najmniej, dokładnie nie pamiętam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: szkoła kucharska IP: *.ghnet.pl 19.09.05, 21:26 w goglach wpisz szkoły średnie, a potem technika gastronomiczne, w Krakowie jest hyba dla dorosłych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś