Dodaj do ulubionych

Forma do pieczenia ze szklanym dnem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:02
Będzie coś takiego w Lidlu:
www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20051013.p.Forma_do_pieczenia
Moze ktoś już ma i mógłby doradzić,warto kupić czy nie?
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Forma do pieczenia ze szklanym dnem 06.10.05, 11:04
      ja używam szklanych form do ciast, tart itp., także wg mnie taka pół szklana na
      pewno się wyrobi :)
    • Gość: zadumana Re: Forma do pieczenia ze szklanym dnem IP: 213.17.230.* 06.10.05, 14:51
      Wygląda na niezły pomysł. Przy mojej "słodkiej wprawie" zawsze walczę ze sobą o
      decyzję, czy się od spodu upiekło czy nie?
      A jaka jest średnica tej blaszki? Ktoś wie?
      • Gość: buttermilk Re: Forma do pieczenia ze szklanym dnem IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 06.10.05, 15:06
        Nabylam tortownice i forme do tarty, tortownice wyprobowalam juz 2 razy, jestem
        zadowolona. Zapiecie jest troche kiepskie, latwo sie odksztalca ale zostalo
        naprawione domowym sposobem :))
        Srednicy nie podaja na pudelku ale jest to takiej sredniej wielkosci
        tortownica, moge zmierzyc w domu i podam wymiary jutro.
    • Gość: atka Re: Forma do pieczenia ze szklanym dnem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 10:11
      Kupiłam:)Prod. Zenker,teflon "szary".wieczorem testuję, dam znac jak wyszło.
    • dziuunia Re: Forma do pieczenia ze szklanym dnem 13.10.05, 12:28
      Kupiłam formę do tarty średnica ok.27 cm.Jakość jest bardzo dobra bo i firma
      dobra.Niestety nie było już keksówek-o 10 rano byłam!!!-zostały tortownice
      jeszcze ale nie oglądałam bo nie potrzebuję.Także warto na pewno ale trzeba się
      pospieszyć bo wszystko szybko znika,zresztą widziałam 3 osoby z dosłownie
      naręczami tych form wychodzące ze sklepu.Jedyna pociecha to to że Lidl powtarza
      te promocje co jakiś czas,tzn.te formy bywają nie raz ale przynajmniej dwa razy
      do roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka