Dodaj do ulubionych

Ostrygi-lubicie?

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.10.05, 14:37
bo ja uwielbiam, dla mnie niedziela bez ostryg to niemalze stracona
niedziela, choc mi nie wolno ze wzgledu na zbyt wysoka zawartosc jodu, u mnie
z tym jodem wrecz odwrotnie, trzeba jak najmniej
Obserwuj wątek
    • andzia-nie-ania Re: Ostrygi-lubicie? 18.10.05, 21:13
      Uwielbiam ! Dobrze, ze juz znowu "mois en "r" :)))
      No i promocja w Géancie (Marennes d'Oléron, mniam)
      • Gość: bagatella Re: Ostrygi-lubicie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.10.05, 21:20
        ja mam to szczescie z racji zamieszkania, ze nie musze kupowac ostryg w duzych
        sklepach , chocby typu Geant czyli Gigant, lecz bezposrednio od hodowcow w
        basenie arcachon, i stad moje niedzielne zachwyty i przyzwyczajenia
        • jacek1f chyba Ci zazdroszcze życzliwie;-)) bardzo. wrrrr. 18.10.05, 21:21
        • andzia-nie-ania Re: Ostrygi-lubicie? 18.10.05, 21:23
          Aaaale Ci dobrze... U nas poissonniers preferuja ostrygi z Sète, a ja
          zdecydowanie wole atlantyckie - tylko w supermarketach, albo w restauracjach :P
          • Gość: bagatella Re: Ostrygi-lubicie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.10.05, 21:47
            podeslij adres a z cala przyjemnoscia wysle ci chocby dwie dwunastki takich
            pysznych 'niedzielnych' ostryg, a teraz sa wlasnie super pelne i takie pychaaa
            • andzia-nie-ania Re: Ostrygi-lubicie? 18.10.05, 22:07
              Serdzecznie dziekuje za propozycje, ale podejrzewam, ze moga sie znieswiezyc
              nieco w transporcie (a moze poczta zastrajkuje-nigdy nic nie wiadomo :P
    • Gość: senin Re: Ostrygi-lubicie? IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 18.10.05, 22:03
      nie :((
      tak samo, zreszta, kawiaru

mialam pare podejsc i ... nie spodobalismy sie sobie
      • Gość: senin Re: Ostrygi-lubicie? IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 18.10.05, 22:05
        upss.. sorry

lubie wedzone w oleju.. . takie w puszkach ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka