Dodaj do ulubionych

maz uczulony na pomidory

20.10.05, 20:28
czesc wszystkim
mam maly problem moj maz jest uczulony na pomidory .
mialz bym prosbe czy ktos ma jakies przepisy na obiady
bez przecieru pom. zaczynam wariowac bo juz niewiem
co gotowac na obiad.
za wszystkie przepisy serdecznie dziekuje
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: maz uczulony na pomidory 20.10.05, 20:32
      makaron plus warzywa plus ser: np. makaron z cukinia, z brokulami, z
      karczochami, z tunczykiem, z lososiem...
      • Gość: marghe_72 Re: maz uczulony na pomidory IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 20:36
        tysiące zup
        mnóstwo sałat i sałatek
        tyleż mięs
        ryby
        zapiekanki
        risotta
        pęczakotta :)

to wszystko znajdziesz na tym forum
    • Gość: anno Re: maz uczulony na pomidory IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.05, 21:04
      Tylko na pomidory? No to szczęśliwy człowiek z niego.
    • Gość: ja łatwiej męża zmienić! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 20.10.05, 21:44
      • Gość: Irka Re: łatwiej męża zmienić! IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 06.12.13, 18:26
        nie trzeba zmieniac męza tylko pomidory.Sama jestem uczulona od czasu jak przestalismy sprowadzać z Bulgarii.Kiedyś zjadałam ich kilogramy dzis nawet plasterek szkodzi.
        Bulgarskie były najlepsze żadnych uczulen .nigdy nie zdejmowałam skorki.No i tanie były.
        • Gość: x paczpani, to już osiem lat temu IP: *.unitymediagroup.de 07.12.13, 14:02
          udzielałem dobrych rad :D
    • kasianarozdrozach Re: maz uczulony na pomidory 06.12.13, 20:18
      Naprawde masz problem z wymysleniem obiadu bez przecieru pomidorowego? :o
      • ach_dama_byc_z_kanady Re: maz uczulony na pomidory 07.12.13, 00:23
        cos podobnego - zycie bez przecieru pomidorowego, no koszmar...

Minnie
    • justina.lewandowsky Re: maz uczulony na pomidory 07.12.13, 12:28
      Co to jest "maz"?
    • konrad_dk Re: maz uczulony na pomidory 08.12.13, 01:31
      Ale o kogo, o co chodzi "maz"? Czy o męża? Litości, czy naprawdę, nie można pisać poprawnie po "polski":))) ?
      Co do meritum: faktycznie posiłki bez pomidorów są problemem- odpada fura smakołyków.
      Jeżeli mąż lubi tradycjyną kuchnię, to proponowałbym mięso i sałatą (prosto- posiekaną sałatę z mikroskopijną ilością soli, pieprzu, i innych przypraw (według gustu) z sokiem cytrynowym albo dressingiem (ale koniecznie domowej produkcji- bez chemii, wiesz co jesz i wiesz, że nie zaszkodzi Twojemu mężowi.)
      • Gość: x nie ucz innych języka polskiego, IP: *.unitymediagroup.de 08.12.13, 03:49
        uważaj z nawiasami, bo się pogubiłeś, przypomnij sobie deklinację sałaty.
        Dressing to sos sałatkowy lub po twojemu Salatsauce :)
      • ach_dama_byc_z_kanady Re: maz uczulony na pomidory 10.12.13, 00:23
        Ale o kogo, o co chodzi "maz"? Czy o męża? Litości, czy naprawdę, nie można pisać poprawnie po "polski"smile)) ?

NIE

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka