Gość: ladysiemionow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 17:03 czy ktokolwiek z Was widzial w wawie swieze lub mrozone (w kazdym razie surowe) szprotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re: swieze szprotki? IP: *.chello.pl 15.11.05, 17:08 czyżby ostatnia Nigela inspirowała? sama się zastanawiam gdzie kupic Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: swieze szprotki? 15.11.05, 17:18 Mam złą wiadomość. Trzeba mieszkać na Wybrzeżu i mieć zaprzyjaźnionego rybaka. Generalnie w handlu szprotki świeże nie bywają. Można je zastąpić niewielkimi śledziami. Tak zwanymi "ulikami". Na upartego to i ukleje mogą być, co prawda nie ten morski smak ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
judith79 Re: swieze szprotki? 15.11.05, 17:30 hmm to moze jeszcze zdradzis skad te uliki sie bierze?:P Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: swieze szprotki? 15.11.05, 17:33 Trzeba się przejść na kuter a jak ma się szczęście to na hali rybnej lub w sklepach rybnych.:-D Odpowiedz Link Zgłoś
judith79 Re: swieze szprotki? 15.11.05, 17:22 nooo fanka nigeli to ja nie jestem, za to jestem wielka fanka цаца, ehh normalnie po nocach mi sni:P Odpowiedz Link Zgłoś