Gość: chitarra IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.10.01, 16:43 no wlasnie. pyszne sa, ale jak sie je robi? ktos wie? podobno duzo babrania... ale chcialabym sama sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kianka Re: czeskie knedliczki IP: 217.67.197.* 03.10.01, 14:51 sa pycha. ale zamiast babrania polecam kupne kluchy na parze. po parowaniu, wystarczy je zgrabnie pokroic, a wczesniej zorganizowac miesko z sosikiem. to, skad sie biora knedliki, podpatrzylam na slowacji. podejrzewam, ze czeskie sa ciut inne.... a moze nie, moze tylko pamiec zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: czeskie knedliczki IP: *.chello.pl 25.10.01, 15:57 www.kuchnia.3miasto.pl/1164.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: czeskie knedliczki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 12:06 ja kupuję w paczce gotowe knedliki houskowe u pepików to jest 0,5kg a daje to 2 wałki to jest na 2-4 osoby tanie i szybko się robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: czeskie knedliczki IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.01, 13:43 Mnim, mniam ja mam to szczęście że do Czech niecałe 20 km, więc mogę jeść orginalne, i te niskie ceny!!! Raj dla obżartuchów. Odpowiedz Link Zgłoś