Gość: Mycha IP: *.zefa.pl 23.12.05, 11:27 czy znacie jakis ciekawy sos do pieczonego indyka? cos na bazie zurawiny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: zimne sosy do pieczonego indora 23.12.05, 11:30 Moze taki: www.deliaonline.com/recipes/cranberry-and-orange-relish,886,RC.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: zimne sosy do pieczonego indora IP: *.zefa.pl 23.12.05, 11:33 hmmmm... jakos mi sie nie widzi ten sos.... ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: zimne sosy do pieczonego indora 23.12.05, 11:36 Czemu nie - czy z powodu pomaranczy? Ja postanowilam zrobic swiezy w tym roky (bo zwykle kupuje w sloiku - len!!!), wrzuce jablko plus troche cukru i zobacze jak wyjdzie (pewnie bym Dellii przepis zrobila ale zakonczylam zakupy na ten rok i nie mam pomaranczy). Sprobuje poszukac jakies inne i przesle. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zimne sosy do pieczonego indora 23.12.05, 11:35 zurawina z jogurtem i majonezem Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: zimne sosy do pieczonego indora 23.12.05, 11:42 www.bbc.co.uk/food/recipes/database/appleandcranberrychu_74324.shtml www.bbc.co.uk/food/recipes/database/cranberrychutney_8856.shtml (tyle ze potrzebuje kilka tygodni lezakowania) www.greatbritishkitchen.co.uk/recipes_result.asp?name=warmchristmaspearcranberryc Odpowiedz Link Zgłoś
samo wystarczy uzyc google 23.12.05, 11:50 kulinaria.gong.pl/content/view/133/32/ www.pinezka.pl/content/view/645/ puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=3010 kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt.php?id_o=205 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: wystarczy uzyc google IP: *.zefa.pl 23.12.05, 12:30 no tak, tyle i to ja wiem i to zrobilam, ale tu nie szukam linkow tylko Waszych doswiadczen.... a to spora roznica Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: wystarczy uzyc google 28.12.05, 18:57 Hej, zrobilam z jablkiem (Brambley) plus cukier, mialam opakowanie 300g dodalam jedno jablko i 75g cukru - do smaku w zaleznosci czy wolisz bardziej kwasne, czy nie. Efekt koncowy byl skonsumowany w Boze Narodzenie z indykiem, wiec wyglada na to ze zjadliwe. Sorka, ze post bardzo spozniony ale moze sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś