Gość: ania.. IP: *.chello.pl 02.01.06, 22:48 jadacie czasem pizze z do grasso?dolaczaja do niej sosy:biale czosnkowe i czerwone pomidorowe?czy ktos kojarzy co sklada sie na ten przepyszny bialy sos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda-fl Re: sos czosnkowy z da grasso 02.01.06, 23:33 Też go uwielbiam :) I też nie mam pojęcia jak uzyskać ten smak?? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt pojęcia nie mam, 03.01.06, 02:28 co to jest pizza z do grasso, ani tym bardziej, jaki mają sos czosnkowy. Ale typuję, że do mieszanki - w najlepszym wypadku: śmietany z majonezem, dodają granulowany czosnek. Może to ten trop? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pojęcia nie mam, 03.01.06, 11:38 e_katt napisała: > co to jest pizza z do grasso, ani tym bardziej, jaki mają sos czosnkowy. > Ale typuję, że do mieszanki - w najlepszym wypadku: śmietany z majonezem, > dodają granulowany czosnek. > Może to ten trop? www.dagrasso.pl/ he he he juz milczę/. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: sos czosnkowy z da grasso 03.01.06, 08:25 mniam,,,,, az bym zjadla taka pizze.... Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: sos czosnkowy z da grasso 03.01.06, 11:40 vaniliaa1 napisała: > mniam,,,,, az bym zjadla taka pizze.... To proponuję, żebyś sobie upiekła. a broń Boże zamawiała z tej pizzeri - popełniłam ten błąd raz i żałuję. Była niesmaczna a w/w sos też kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt na granulacie to 03.01.06, 11:43 burak może rosnąć. Ale, żeby pizzę traktować czymś w granulkach?! Eeee! Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: sos czosnkowy z da grasso 04.01.06, 08:08 aquarius1980 napisała: > > vaniliaa1 napisała: > > > mniam,,,,, az bym zjadla taka pizze.... > > To proponuję, żebyś sobie upiekła. a broń Boże zamawiała z tej pizzeri - > popełniłam ten błąd raz i żałuję. Była niesmaczna a w/w sos też kiepski. a ja lubie zamawiac bo mi baaardzo smakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Przepyszny? 03.01.06, 09:33 Eeee, za słodki. Czosnek wyciśnięty, śmietana i majonez, i jakieś zielone paprochy do smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 super 03.01.06, 20:11 fakt sos maja rewelacyjny, wiele razy próbowałam podrobić, niestety nic z tego. Jednak jakby się komuś udało zrobic taki ( czosnkowy) to blagam o przepis!! Odpowiedz Link Zgłoś
stoodent Długo nie spróbuję 03.01.06, 20:33 Do ostatniej pizzy porposiłem dwa białe sosy, chyba mi pani na Kusocińskiego (Łódź) pożałowała...... BEKAŁY MI SIĘ DWA DNI..... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Długo nie spróbuję 04.01.06, 10:32 Maja pewnie skladniki, ktorych nigdy byscie nie uzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek sos z DA*GRASSO ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:17 nie wiem jak dla was ale ten sos dla mnie wymiata :D poprostu kozak :D wiele przepisow probowalem ale nic z tego.. mam znamojego ktory jest kucharzem w da*grass. ale za cholere nie chce powiedziec jaki jest przepis.. ''tajemnica handlowa'' :D ale coz.. wiadomo.. jak by przepis wyszedl po za da*grass.. zrobilo by sie nie ciekawie :D a moze jednak ktos zna przepis?? czekam na odpowiedz ;] Odpowiedz Link Zgłoś