Gość: dede IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 17:11 przepiórki gołębie perliczki szukam w warszawie i z kiepskim skutkiem. wiec pytam jesli wiecie gdzie w wawie kupic te ptaszyny to prosze o odpisanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaacek Re: GDZIE KUPIĆ GOLEBIE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:51 Gołębie? Nic łatwiejszego: idziesz do budki z wietnamskim jedzeniem i zamawiasz kurczaka np. w sosie słodko-kwaśnym. Pięć minut i już. Nie wiem co prawda, czy gatunek jest właściwy (w opisany sposób dostajesz zwykle gołębia ulicznego). Przepraszam, oczywiście to głupie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: GDZIE KUPIĆ GOLEBIE... 05.11.02, 10:16 Gołębi to nie widziałam, ale perliczki bywają w delikatesach Bomi (w Klifie na Okopowej albo w Jupiterze na Towarowej). Jakieś takie drobne ptaszki widziałam chyba też kiedyś w Carrfourze - bodaj na Głębockiej. Ale tego nie jestem pewna na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: GDZIE KUPIĆ PRZEPIÓRKI, GOŁEBIE, PERLICZKI IP: *.net / *.kra.warszawa.supermedia.pl 06.11.02, 21:13 jeszcze niedawno były w sklepie mięsnym na Puławskiej koło Domaniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś