oliwe 23.01.06, 14:05 Kupiłam za dużo jak na raz i po zjedzeniu kanapek na kolacje i śniadanie z tymże już nie mam ochoty a żal wyrzucać. Wiecie czy do czegoś mógłby się nadać. Czy wiecie może jak smakuje zapieczony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f smażony panierowany - ok. smażony sam na patelni 23.01.06, 14:11 też wspaniały, tylko duzo żurawiny, borówki do tego. Smażony na patelni w kawałkach razem z jabłkami w kawałkach. Mozesz też zetrzeć, podsuszyć i posypywać makarony i tp. Możesz go do nadziewania mięsa (piersi kurz, indycze, poledwiczki wieprzowe, mielone...) uzyc. A takze do zasypania do zapieczenia nadziewanych papryk, pomidorow itp... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: smażony panierowany - ok. smażony sam na pate 23.01.06, 14:15 ile pomysłów. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: ser wędzony IP: *.acn.waw.pl 23.01.06, 15:52 mozesz go uzyć do sałatki z surowych pieczarek zamiast oscypka szukaj w Galerii pod hasłem Sałatka limanowska.. czy jakos tak :) Odpowiedz Link Zgłoś