mamapa 02.02.06, 11:53 witam kupiłam z ciekawości pomidory suszone w zalewie olejowej, ale nie mam pomysłu do czego je zastosować, podpowiedzcie coś,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: pomidory suszone-do czego? 02.02.06, 12:00 Skorzystaj z wyszukiwarki: bylo mnostwo watkow na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapa Re: pomidory suszone-do czego? 02.02.06, 12:02 dzięki, rzadko tu zaglądam , a o wyszukiwarce nie pomyślałam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomidory suszone-do czego? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.02.06, 20:12 ja robie sos serowy, 2 kielbaski serowe, pol szklaneki smietanki, zagotowac, dodac pokrojne suszone pomidory i przyprawe do smaku, pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
peeska Sałatka 03.02.06, 16:01 Ostatnio wyszukałam gdzieś przepis na sałatkę. Była pyyyszna: makaron penne - al dente kurczak smażony w kawałeczkach zblanszowane brokuły pomidory suszone na kawałeczki parmezan w cieniutkich paseczkach (ja dałam tarty, bo nie udało mi się kupić w kawałku) sos: olej z pomidorów, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz. Razem z mężem spałaszowaliśmy ogromnę michę. Naprawdę pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Sałatka 03.02.06, 16:58 Moja przyjaciółka kroi pomidory, ogórki, paprykę i do tego wkraja suszone pomidory. Odpowiedz Link Zgłoś