Gość: tuti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:23 Mam zamiar pierwszy raz zrobić smażoną wątróbkę drobiową.Czy mam ją poslić przez smażeniem słyszałam,że soli się po usmażeniu bo w trakcie robi się twarda.Prawda czy mit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Wątróbka drobiowa? 07.02.06, 15:26 posol po usmażeniu, nawet po zdjęciu z patelni; choć zdarzyło się posolić na patelni i z drobiowej gniot się nie zrobił polecam przepis "wątróbka Giezika" znajdziesz z łatwością w forumowej wyszukiwarce, pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: Wątróbka drobiowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:37 zaraz poszukam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Wątróbka drobiowa? 07.02.06, 15:38 Gość portalu: tuti napisał(a): > Mam zamiar pierwszy raz zrobić smażoną wątróbkę drobiową.Czy mam ją poslić > przez smażeniem słyszałam,że soli się po usmażeniu bo w trakcie robi się > twarda.Prawda czy mit? Wołowa i wieprzowa twardnieje, drobiową możesz posolić w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś