fiskars 15.02.06, 18:37 Czy ktoś wie jakie jest dobre urządzenie do pieczenia chleba? proszę o radę bo chcę kupić...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kim5 Re: kto piecze chleb? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.06, 18:47 Ja piekę w piekarniku - po prostu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_1966 Re: kto piecze chleb? 15.02.06, 20:29 - ja pieke od ok. 2 lat BEZ PRZERWY ...! -maszyne mam kupiona w Niemczech w ALDI (-marki AFK), sam tez mieszkam w Niemczech, dlatego tez kupuje GOTOWE mieszanki chlebowe-jestem superzadowolony , tak z maszyny do pieczenia, jak i z upieczonego chlebka ...! -pozdrawiam...!- Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: kto piecze chleb? 15.02.06, 20:33 Mam Alaskę z promocji na www.chlebpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=62 i jestem zadowolona bardzo. Maszyna nie tylko piecze chleb ale też zagniata ciasto na bułeczki pączki a nawet faworki. Polecam maszynę Alaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: kto piecze chleb? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.02.06, 20:41 Od dlugich lat pieke chleb, sama wyrabiam wlasnorecznie i pieke w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś