Gość: Pyrtek3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:40 Prosze napiszcie mi,czy jezeli mam rybe w kostce zamrozona,to czy mam ja wyciagnac zeby sie rozmrozila i dopier panierowac i smazyc czy taka zamrozona sie panieruje i smazy.....????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default Re: Ryyybbbaaa 17.03.06, 08:46 Ryba zamrożona w kostce to bardzo niewdzięczny temat. W zasadzie lepiej by było ją rozmrozić, odcisnąć dobrze z wody i dopiero panierować i smażyć, ale wtedy znowuż rozleci się na kawałki, z których została sprasowana. Nierozmrożona może w czasie smażenia puścić dużo wody i zamienić się na patelni w breję. Ja bym na Twoim miejscu rozmroziła, odcisnęła z wody, zmieliła w maszynce, dodała jajko, bułkę tartą, przyprawy i usmażyła rybne kotleciki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 na pół gwizdka rozmrozić i panierować IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 17.03.06, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: Ryyybbbaaa 17.03.06, 09:54 Radzę ci zrobić pulpety,bo ryba w kostce jest koszmarna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEO Re: Ryyybbbaaa IP: *.ip.fastwebnet.it 17.03.06, 10:42 jesli juz chcesz panierowac, to rozmroz dobrze wysusz w serwetkach papierowych. prawie wszystkie ryby w kostkach rozwalaja sie na patelni Odpowiedz Link Zgłoś