Gość: fragles IP: *.chello.pl 24.04.06, 21:11 dzisiaj pierwszy raz probowalem sie przekonac do salcesonu...i przyjemnie mnie zaskoczyl... z czym mozna "go" jesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikeo Re: Salceson jest dobry! 24.04.06, 21:16 Cieniutko z musztarda. IMO Ja wczoraj próbowałam się przekonac do ozorków w sosie... powaliły mnie odrażająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: o tak! cieniutko z musztardą! n/t 24.04.06, 21:26 i z majonezem i chrzanem tez jest smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: o tak! cieniutko z musztardą! n/t 24.04.06, 21:30 z kiszonym ogorkiem,mozna tez z takim w occie. pyszny jest salceson ozorkowy,samo miesko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragles Re: o tak! cieniutko z musztardą! n/t IP: *.chello.pl 24.04.06, 22:10 dzieki..bede do niego wracal.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: o tak! cieniutko z musztardą! n/t 24.04.06, 22:23 Wczoraj w W-wie na Targach Ziemi kupiłam super pyszny salceson:-) Wielkie kawałki mięsa mniam. Opchnęliśmy z chrzanem i musztardą. Odpowiedz Link Zgłoś