aniamc1 12.05.06, 05:15 Czy ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób przygotować mięso, żeby je zawekować na kilkutygodniowy wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: potrawy w słoikach 12.05.06, 08:56 Byl kiedys watek o tym, co przygotowac dla studenta. Jest tam sporo porad. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: potrawy w słoikach 12.05.06, 09:13 www.sychut.com/menu/produkty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: potrawy w słoikach IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.05.06, 10:44 Tez zadawałam to pytanie mi nikt nie pomógł, ale ja jak coś wiem to pomagam. Otórz dowiedzaiłam sie jak to robić i mogę ci pomóc, nie wiem tylko czy chcesz ogólnie czy szczegółowo? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: potrawy w słoikach 12.05.06, 10:57 Bardzo prosze: mieso w sloikach na rejs. Pogugluj troche, a znajdziesz duzo wiecej. www.rejsymorskie.net/zakupy.php Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: potrawy w słoikach 12.05.06, 11:11 Przyrządzić mięso, najlepiej z sosem - gulasz, duszony kurczak, klopsy w sosie itp. Włożyć do słoików gorące, zalać sosem, zamknąć. Pasteryzować dwa dni pod rząd po godzinie. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: potrawy w słoikach IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 12.05.06, 22:19 Przy czym do słoików wkładasz jak dochodzi i jest prawie miękkie. Ja co prawda potem gotowałam 3x po godzince. Był to mój "pierwszy raz". Ja za późno włożyłam do słoików i mięsko prawie się rozsypuje ale jest pyszne. Słoiki trzymają się bardzo dobrze. Za 2 tygodnie wracam do Polski i znów biorę się za gotowanie. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamc1 Re: potrawy w słoikach IP: 193.193.181.* 14.05.06, 01:20 Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś