Dodaj do ulubionych

Bailey's..

20.05.06, 14:06
W czym podawć ten likier?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Bailey's.. IP: *.demon.co.uk 20.05.06, 14:18
      ja pracuje w pubie i zawsze podaje go w krotkich szklankach(jak do whisky) z
      lodem,pozdrawiam!!
    • kabushka Re: Bailey's.. 20.05.06, 15:24
      do kawy - w malych kieliszkach, jak do wodki. Lub wlac bezposrednio do kubka z
      kawa.
    • Gość: anna Re: Bailey's.. IP: *.demon.co.uk 20.05.06, 16:21
      nie macie pojecia o pojeciu!!!!!jezeli ktos chce baileysa w kieliszku do wodki
      (czyli tzw.shotow) to prosze bardzo, ale serwuje sie w krotkich szklankach!!
      ktos pytal,czy koktaile tez podaje w whiskowkach?? a w czym wedlyg ciebie
      podaje sie np. mojito??????????
      kolekna sprawa,kiepski pub i kiepska barmanka - w samym centrum londynu,w
      bogatej dzielnicy????moze....
      pozdrawiam niezmiernie serdecznie
      • Gość: kabushka Re: Bailey's.. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.05.06, 17:02
        No i po co ta przepychanka? Ja po prostu napisalam, jak ja go pije, a nie wdaje
        sie w dyskusje jak nalezy go podawac. Prawda, ze w pubach, itp. najczesciej
        serwuje sie go w krotkich szklankach na kostkach lodu, ale chyba w domu, na
        wlasny uzytek mozna go stosowac jak sie chce? Np. polac na lody, wlac do
        ciasta...
        • Gość: anna Re: Bailey's.. IP: *.demon.co.uk 20.05.06, 17:10
          swoja odpowiedz kierowalam bardziej do ich11, ktory/ktora jest "ekspertem" w
          kazdej dziedzinie,potrafi tylko bezpodstawnie krytykowac wszystkich i
          wszystko.nie trzeba daleko szukac,w odpowiedzi na moj post okreslil mnie i moja
          prace (a wiem co robie) w odpowiedni sposob a sam nie zaproponowal nic!!!!!!
          no dalej ich11 w czym nalezy podac baileysa??????
          • ich11 czysty czy zmieszany? 20.05.06, 17:17
            • Gość: anna Re: czysty czy zmieszany? IP: *.demon.co.uk 20.05.06, 17:19
              czysty,bo o takim mowa,nie o koktailach
              • disarono Re: czysty czy zmieszany? 20.05.06, 17:39
                jak najbardziej podaje się w krótkich szklankach z lodem, niektórzy piją go
                również z mlekiem...pozdrawiam
    • kasial70 Re: Bailey's.. 20.05.06, 18:02
      Po tych waszych słownych przepychankach postanowiłąm sama wgryźć się w temat
      korzystając z wyszukiwarki - tyle ciekawego znalazłam - co zresztą wcale nie
      rozwiązuje mojego problemu, bo nadal nie jestem do końca przekonana
      www.elo.pl/drinki/mn/szklo.html
      eire.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?16513
    • kasial70 Re: Bailey's.. 20.05.06, 18:09
      już jestem przekonana - dostrzegłam to zdjęcie :
      www.baileys.com/Gateway/gatewaypage.htm?Lang=pl&BrandId=SO&RefUrl=http%3a%2f%2fwww.baileys.com%2fTemplates%2fRedirectToGateway.aspx%3fNRMODE%
      3dPublished%26NRNODEGUID%3d%257b352CEA4A-A3A3-4C3D-B69B-E002A13ADA80%257d%
      26NRORIGINALURL%3d%252f%26NRCACHEHINT%3dGuest
    • Gość: dorota Re: Bailey's.. IP: 86.42.34.* 21.05.06, 02:48
      Serwujemy w krotkich, rozszerzonych szklankach, podobnych jak do whisky. Czesto
      maja one wyryty napis likiru na szkle. Bardzo popularny jest z lodem, ale z
      kawa jest to prawdziwa klasyka. Shot jest nieco wiekszy niz innych
      spirytusowych napojow. Do kawy nie dodajemy juz cukru, za to powinna miec czape
      z ubitej kremowki. To tyle. Drinkow jest cala masa, ale napisalam tylko to co
      najpopularniejsze i naprawde klasyczne w samym tego sercu-Irlandii.
    • Gość: więc Re: Bailey's.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.06, 13:43
      Niska szklanka z grubszym dnem + kostki lodu.
    • ampolion Zdumiewająca różnorodnosć! 21.05.06, 23:31
      lapdauts.notlong.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka