Gość: turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:40 Bardzo Was proszę o przepis......... szukałam wszędzie i nigdzie nie moge znaleść. Może ktoś ma wyprubowany przepis byłabym wdzięczna. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: bryndzowe pierogi......... 20.07.06, 21:46 Wszedzie tzn gdzie? No bo chyba nie w google'u? Ja szukam w google'u wloskim, nie mam polskiej klawiatury, a wszystko znajduje. www.staff.amu.edu.pl/~artur_ko/wedrowki/wedrowka032.htm Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: bryndzowe pierogi......... 21.07.06, 22:42 linn_linn napisała: > Wszedzie tzn gdzie? No bo chyba nie w google'u? Ja szukam w google'u wloskim, > nie mam polskiej klawiatury, a wszystko znajduje. > www.staff.amu.edu.pl/~artur_ko/wedrowki/wedrowka032.htm Powiedz czy masz tylko tę 32 wędrówkę czy również inne na tym portalu ? do tej pory korzystałem z Mckornika - kuchnia.mckornik.com/ a ten podany przez Ciebie portal odmawia mi dostepu kiedy próbuje wejśc na inne wędrówki, mozesz pomoc, svp? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Strona domowa. 21.07.06, 23:31 www.staff.amu.edu.pl/~artur_ko/lista.htm powinieneś wejść spokojnie. I cierpliwości trzeba bo otwiera się długo. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Strona domowa. 22.07.06, 00:03 ba_nita napisał: > www.staff.amu.edu.pl/~artur_ko/lista.htm > powinieneś wejść spokojnie. I cierpliwości trzeba bo otwiera się długo. Dzięki! dawno powiedzialem że jesteś kochany!!! Okazuje sie że mialem ten link w ulubionych ale nie mogłem go znaleźć a Twój otworzył się blyskawicznie... i powiem Ci ze cały czas mialem takie przeświadczenie że ja to kurde mol gdzieś juz mam - pamietam ze te pierogi robila jego ciocia spod Halicza, jak dobrze "pokukam" po regałach to jescze znajdę kasetę z nagraną tą wędrówką...i innymi wędrówkami i smakami tez zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: bryndzowe pierogi......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:50 No własnie szukałam w goglu i na róznych stronach z przepisami ten przepis znalazłam jednak w nim nie ma przepisu na ten "bryndzowy" sos którym pierogi z bryndzą sie polewa. Mimo to Bardzo Ci dziekuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: bryndzowe pierogi......... 21.07.06, 09:25 To dlatego, ze przepisow jest malo. Nie otwieraj linkow: oceniaj je z grubsza. Pierwszym, ktory daje szanse na przepis jest wlasnie Maklowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta albo; ruskie, ale z bryndzą zamiast twarogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:19 przepis na pierogi ruskie każdy zna:-). Odpowiedz Link Zgłoś