agacciam 29.08.06, 07:23 Proszę o jakieś pomysły co można fajnego zrobić na romantyczną kolację przy świecach. Na pewno każdy ma jakieś wypróbowane przepisy, więc proszę podzielcie się nimi ze mną :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: kolacja romantyczna IP: *.dsl.club-internet.fr 29.08.06, 13:12 napewno cos lekkostrawnego, zeby w brzuchu nie zaburczalo. to takie nieromantyczne. powaznie, odkochac sie mozna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: kolacja romantyczna 29.08.06, 16:23 ja niedawno robiłam taką kolację na urodzinki męża:) zrobiłam pstrąga w migdałach, do tego ryż i jakąś sałatkę z pomidorów, ogórka itd. jadłam pyszną sałatkę ostatnio w Turcji: pomidory, ogórki zielone, czerwona kapusta, sól, pieprz, sok z cytryny i do tego zielona pietruszka ----> no niebo w gębie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-niejadek Romantyczna kolacja 29.08.06, 22:23 Agacciam! Bądź uprzejma - zerknij do skrzynki. Tam propozycja kolacji. Pzdr = tn Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: Romantyczna kolacja 30.08.06, 07:22 Dzięki bardzo, na pewno spróbuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_mala Re: Romantyczna kolacja 30.08.06, 11:49 Hmmm... mi z romantyczną kolacją kojarzy się tylko coś na ostro, kuchnia meksykańska na przykład; tylko żeczywiście tzreba z tym uważać ;) Jednak ostre jedzonko to najlepszy afrodyzjak ;)))). Ostatecznie na słodko, kurczaczek w sosie bananowo - poraczowym...pycha Ale lody na deser obowizkowo! Odpowiedz Link Zgłoś