mantha 21.03.03, 10:17 Jaka rybe polecacie do pieczenia? Chodzi mi o najprostszy sposob z mozliwych, czyli zawiniecie w folie, do piekarnika i juz. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantha Re: Pieczona ryba 21.03.03, 10:41 Uwielbiam konkretne odpowiedzi :)))) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Pieczona ryba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 11:31 Uważam, że każdą rybę pożna upiec w foli. Kwestia upodobań. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Pieczona ryba 21.03.03, 11:40 Łosoś albo pstrąg na pewno będzie dobry. Ja wolę jednak nie zawijać ryby w folię, bo się w niej gotuje a nie piecze. Dzwonka łososia lekko oprószam mąką i kładę w piekarniku na folii, na wierzch kładę parę wiórków masła. W trakcie pieczenia przewracam rybkę na drugą stronę i znów kładę parę wiórków masła na wierzch. Tak samo robię pieczonego pstrąga, tyle że faszeruję go dużą ilością masła bardzo czosnkowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Pieczona ryba IP: *.tele2.pl 21.03.03, 14:04 wg mnie kazda sie nadaje. Ja akurat mam plat lososia w zamrazarce, ktory upieke. pstragi pieczone sa niezle, ale nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś