Gość: cenobite IP: 62.29.170.* 26.02.07, 11:08 czesc. szukam ksiąęk dot. sposobów podawnia potraw ( z ilustracjami), najbardziej chodzi mi o tzw. zimne płyty. będę wdzięczna za pomoc.pozdrawiam.c. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cenobite Re: sposoby serwowania potraw-książka IP: 62.29.170.* 27.02.07, 15:52 no pliss..choc jedną pozycje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: sposoby serwowania potraw-książka 27.02.07, 16:32 Gość portalu: cenobite napisał(a): > czesc. szukam ksiąęk dot. sposobów podawnia potraw ( z ilustracjami), > najbardziej chodzi mi o tzw. zimne płyty. będę wdzięczna za pomoc.pozdrawiam.c. Co to są zimne płyty? Bo nie wiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: sposoby serwowania potraw-książka 28.02.07, 10:54 > Co to są zimne płyty? Bo nie wiem :-( nazwa sposobu podawania dań np. na półmiskach :-) Czyli zimna płyta to np. pokrojone i ułożone wędliy, albo sery albo mieszaka tychże. To z dziedziny bufetowo-szwedzko-stołowej... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: sposoby serwowania potraw-książka 27.02.07, 21:53 Moim zdaniem takie ksiazki nie maja obecnie sensu. Multum (doslownie multum) inspiracji jest chociazby na stronach dobrych restauracji (i radze sie nie ograniczac do internetu polskiego), google 'images' to kopalnia pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś