dosaf 15.03.07, 15:33 Witam, pierwszy raz organizuję chrzciny (obiad) i niebardzo wiem jakie menu bedzie odpowiednie... Zapraszamy ok. 30 osób bez specjalnych wymagań. Bardzo proszę o pomysły. Dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Wklep w forumową wyszukiwarkę. Od diabła i 15.03.07, 15:38 ciut ciut tego jest. Wolisz czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Menu na chrzciny....? 15.03.07, 16:00 kilka chrzcin mam już za sobą.U mnie był tradycyjny śląski obiad; rosół z makaronem, na drugie ziemniaki, kluski śląskie, zazwyczaj trzy rodzaje mięs : rolada wołowa, kotlety wieprzowe i udka z kurczaka pieczone w piekarniku. Z jarzyn sałatka z czerwonej kapusty, surówka z białej kapusty. Do tego sos pieczeniowy bez śmietany i pieczarkowy, aż cieknie mi ślinka.Tyle ode mnie, jeśli chodzi o obiad.Mam nadzieję, że nie będziesz sama do gotowania i obsługi 30 osób.Oprócz chrzcin robiłam roczki i komunie, ale najgorzej wspominam właśnie chrzciny, bo trzeba maluszka karmić, przewijać/ chyba że tata to zrobi/,gotować podawać zmywać. Byłam wykończona.Ale trzymam kciuki za Twoją imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś