Gość: ciekawy IP: *.kolornet.pl 23.05.07, 20:10 Prosze o rade co mozna zrobic z fenkuła. Mam jednego i nie mam pomysłu na wykonanie. Szkoda, zeby sie zmarnował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: co zrobic z fenkuła? 23.05.07, 22:10 www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: co zrobic z fenkuła? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.05.07, 22:51 ja oczyszczam bulwe, kroje na 1,5-2 cm plastry, podgotowuje pare min w osolonej wodzie, wkladam do wysmarowanej maslem formy, dokladam troche szynki i jajo na twardo, jak mam i zapiekam pod gesta smietana i serem w 200 stopniach. nie wiem ile czasu, patrze, zeby ser sie rospuscil i zarumienil. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-maria Re: co zrobic z fenkuła? 24.05.07, 09:40 Pisala o nim p. Marta Gessler dnia 22-03-2003, poszukaj obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: co zrobic z fenkuła? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:20 ja robie czesto z kurczakiem. na jednej patelni dusisz na oliwie plus wodzie ziemniaki pokrojone w kostke plus fenkul pokrojony tak samo. Na drygiej patelni tez na oliwie piersi z kurczaka (najlepiej tez pokrojone w kostke) wraz z przyprawami do kurczaka, które lubisz. Potem wszystko mieszasz i już Odpowiedz Link Zgłoś