Gość: karolinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 21:30 Jestem ciekawa jakie jogurty lubicie, jakie smaki, z jakich firm? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anma Re: ulubione jogutry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.03, 22:16 Ja bardzo lubie Jogobellę, najlepiej malinową, ale moze też być leśna. Nie lubie za to zadnych ananasowych, egzotycznych, brzoskwiniowych, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_motylek Re: ulubione jogutry 20.06.03, 22:19 Hm jak wspomne te polskie jogurty to asz mi slinka cieknie.. Bakomy o smaku orzechow laskowych.....mniam mniam mniam... motylek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: ulubione jogutry IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.03, 13:51 Ubóswiam jogurty i mleczne deserki typu pudding, ryż na mleku, itp. Mogę chyba śmiało powiedzieć, że przetestowałam chyba wszystkie dostępne na naszym rymku oraz niemieckie i trochę francuskich. Mam wiele ulubionych i ciężko mi coś wybrać, Jogobelle faktycznie są pyszne, bardzo lubię kiwi i mango z kokosem, Onken ma ciekawe kombinacje, lubię zwłaszcza te z makiem, migdałami, marcepanem i figowe. Z deserów mlecznych, mój absolutny faworyt Belriso Zott, cynamonowe i waniliowe. Jednak napyszniejsze jogurty i desery mleczne, w niesamowitym wyborze smaków, produkuje niemiecka firma MULLER, pychota! Jak tylko jestem w Niemczech, porządnie się w nie zaopatruję, szkoda mi zawsze tylko, że daty ważności są takie krótkie. Jogurty górą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
madhvi Re: ulubione jogutry 21.06.03, 18:27 Dla mnie zawsze numer 1 - Bakoma, jogurt kremowy Raffaello i inne kremowe tej samej firmy. Nie cierpię natomiast Danone, czuć w nich mąkę:-((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ulubione jogutry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 20:46 Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanna Re: ulubione jogutry IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 21:10 niech pomysle...jogobella light ananas, vitalinea wisniowa, ryz na mleku "pysio waniliowy albo wisniowy" podobno danona biszkoptowy jest dobry ale nie jadlam z reguly wybieram jogurty te z mniejsza iloscia tluszczu, zwykla jogobella jest troche za gesta jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: ulubione jogutry 22.06.03, 20:53 Gość portalu: Maria napisał(a): > Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. > Maria pozdrawiam immienniczkę i to o podobnych gustach! dla mnie "debeściak" to gruszkowy z ziarnami. pozdrówka dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: ulubione jogutry IP: 195.136.95.* 24.06.03, 11:12 Gość portalu: Maria napisał(a): > Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. > Maria a wiecie, że Bakoma i Danone to dziś to samo? Danone kupił Bakomę ze dwa lata temu i od tej pory już mi Bakoma nie smakuje, czuć chemiczną rękę żabojadów Odpowiedz Link Zgłoś
maszkagaz Re: ulubione jogutry 26.06.03, 18:59 Gość portalu: nuna napisał(a): > Gość portalu: Maria napisał(a): > > > Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. > > Maria > > a wiecie, że Bakoma i Danone to dziś to samo? Danone kupił Bakomę ze dwa lata > temu i od tej pory już mi Bakoma nie smakuje, czuć chemiczną rękę żabojadów Kto Ci takich bzdur naopowiadał? Stoję na promocjach Bakomy - to wiem. Bakoma i Danone to samo - hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: ulubione jogutry IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 02:52 maszkagaz napisała: > Gość portalu: nuna napisał(a): > > > Gość portalu: Maria napisał(a): > > > > > Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. > > > Maria > > > > a wiecie, że Bakoma i Danone to dziś to samo? Danone kupił Bakomę ze dwa l > ata > > temu i od tej pory już mi Bakoma nie smakuje, czuć chemiczną rękę żabojadó > w > > Kto Ci takich bzdur naopowiadał? Stoję na promocjach Bakomy - to wiem. Bakoma i > > Danone to samo - hahahahahahaha Danone wykupil kilka lat temu udzialy w Bakomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: ulubione jogutry IP: 195.136.95.* 27.06.03, 09:54 Gość portalu: Goldi napisał(a): > maszkagaz napisała: > > > Gość portalu: nuna napisał(a): > > > > > Gość portalu: Maria napisał(a): > > > > > > > Tylko i wyłącznie Bakomy. Nie smakują mi jogurty Danone. > > > > Maria > > > > > > a wiecie, że Bakoma i Danone to dziś to samo? Danone kupił Bakomę ze > dwa l > > ata > > > temu i od tej pory już mi Bakoma nie smakuje, czuć chemiczną rękę żab > ojadó > > w > > > > Kto Ci takich bzdur naopowiadał? Stoję na promocjach Bakomy - to wiem. Bak > oma > i > > > > Danone to samo - hahahahahahaha > Danone wykupil kilka lat temu udzialy w Bakomie. no właśnie, pakiet większościowy Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: ulubione jogutry 24.06.03, 14:41 Moje ulubione to tez Bakoma Rafaello, toffi, kokosowy, kawowy, orzechowy, pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: ulubione jogutry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 22:32 No właśnie-Muller.Dlaczego nikt ich do nas nie sprowadza,albo nie produkuje.Są super!Nie tylko jogurty ale i puddingi ryżowe.A na Bakomę to się kilka razy nacięłam-pleśnieją już w sklepie,i to z długą datą przydatności.Ostatnio kupiłam nowość serek Hommi i już była pleśń.Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: ulubione jogutry IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.03, 12:56 Gość portalu: dziunia napisał(a): > No właśnie-Muller.Dlaczego nikt ich do nas nie sprowadza,albo nie produkuje.Są > super!Nie tylko jogurty ale i puddingi ryżowe. Dziunia, ja też uwielbiam puddingi ryżowe Muller! Teraz mają takie fajne smaki, co sezon 2 nowe. Dobry pomysł mieli też z tym puddingiem ryżowym bez sosu, dzięki temu można sobie go dowolnie komponować. A i ich pudding La Crema, mniam, zwłaszcza waniliowy i cappuccino. A jeśli chodzi o Bakomę, bardzo lubię ich kawowy jogurt do picia, prosto z lodówki, zwłaszcza na upalne dni, ale z tą pleśnią to mnie też się narazili. Dwa razy miałam zepsuty jogurt malinowy ze zbożami, właśnie Bakomy. Odpowiedz Link Zgłoś
madhvi Re: ulubione jogutry 24.06.03, 09:05 Moim zdaniem pleśń to efekt nieodpowiedniego przechowywania jogurtu przez sklep tudzież dystrybutora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: ulubione jogutry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 10:10 Akurat w tym przypadku może to być wina producenta,bo kiedyś się przyznali do tego,że mają kłopoty z niezbyt dokładnie zamykającą kubeczki maszyną.Poza tym serek który kupiłam był ze świeżej dostawy w dużym sklepie(i z długą datą przydatności)i tylko jeden z trzech był nadpsuty,więc wydaje mi się,że nie jest to sprawa przechowywania ale raczej niedokładnego zamknięcia.Zresztą od bardzo wielu osób słyszałam narzekania na pleśń w jogurtach Bakomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanna Re: JOBST IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 20:58 jeszcze lubie bakomy ze zbozami po prostu wysmienite na sniadanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: JOBST IP: *.dialup.tiscali.it 24.06.03, 08:03 Muller jest faktycznie bardzo dobry, szczegolnie na tle nienajlepszych jogurtow wloskich. Niestety kosztuje jez wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: ulubione jogutry 24.06.03, 09:25 ja lubie bakomy z suszona sliwka, ale uwielbiam tez krasnegostwau jogusie :) waniliowe, trudne do dostania w zachodniej polsce. niezle sa tez sanoka 0% tluszczu, tez rzadkie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: ulubione jogutry 24.06.03, 09:40 Bakoma jest pyyyyyyyyyyyszna :) ja jeszcze lubię z lokalnej mleczarni SM Mleczgal w Częstochowie, też pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: ulubione jogutry IP: 217.11.133.* 24.06.03, 10:26 Waniliowo-śmietankowy Campiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: ulubione jogutry IP: 195.136.95.* 24.06.03, 11:15 Jogobella Bakoma ale tylko naturalny (wrzucam konfitury własnej roboty i wychodzi najlepszy jogurt świata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orku Re: ulubione jogutry IP: 80.50.13.* 24.06.03, 11:26 wszystkie Onkeny i poziomkowy Obory Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: ulubione jogutry 24.06.03, 15:00 jogobella z kawałkami pomarańczy campina drinki jogurtowe za to nigdy w życiu bakomy Odpowiedz Link Zgłoś
karmel-ek Re: ulubione jogutry 24.06.03, 16:33 Jogobella kiwi, bananowo pomarańczowy z ziarenkami zbóż i wisniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smilla Re: ulubione jogutry IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 24.06.03, 20:30 ja uwielbiam jogobellę, wszystkie smaki, zwł. te najnowsze pomysły, np. pomarańczowo-ananasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Be! ne! fit! (ale tylko naturalny) IP: *.chello.pl 25.06.03, 20:27 Benefit naturalny - jak w tytule. Ale wolę maślanki rozmaite. A zwłaszcza trudną do upolowania prawdziwą, wiejską, świeżą, zwłąszcza gdy obok, na deseczce, czeka kawał ciepłego, pachnacego chleba ze świeżutko zrobionym masłem... jeju... ale się rozmarzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ulubione jogutry IP: 195.217.253.* 26.06.03, 11:06 bakoma, jablko+gruszka albo jogobella kiwi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chantal_ Re: ulubione jogutry IP: uroczysko:* / 10.140.116.* 26.06.03, 17:17 bakomy kawowy do picia, grejfrutowy do picia równiez bakomy a najbardziej wisniowy figura 0% toski Odpowiedz Link Zgłoś