Gość: Nielubus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 13:42 czy w sieci nie ma nic poza mniammniam.pl juz to jest meczace pozdrawiam, Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inika Re: Mniam i mniam 03.07.03, 13:45 Wrzuć w wyszukiwarkę "przepisy" itp. i zobaczysz ile tego jest! Ja sama mam chyba z 20 stron w Ulubionych. A za mniammniam.pl aż tak nie przepadam, bo trudno się u nich szuka czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielubus Re: Mniam i mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 13:50 nie chodzi o to, tylko, ze ciagle cos z tego mniama polecane jest tutaj na grupie, a co to oni jacys mistrze Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś
inika Re: Mniam i mniam 03.07.03, 13:55 Są tutaj znani, strona jest graficznie ładna, do tego mają rzeczywiście ciekawe artykuły. Ale jest mnóstwo innych stron, gdzie znaleźć można znacznie więcej przepisów. Gdy czegoś szukam, to przez wyszukiwarkę, a nie tylko na mniamniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielubus Re: Mniam i mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 14:16 dzieki a ja chyba ich nie lubie cos mnie drazni w tej stronce Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś
inika Re: Mniam i mniam 03.07.03, 14:21 Ja subskrybuję ich dla przepisów, podsuwają mi raz na tydzień pomysł na obiad. Ale muszę przyznać, że styl w jakim pan Grzegorz pisze też mnie lekko drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Mniam i mniam IP: *.tele2.pl 03.07.03, 14:20 drazni Cie pewnie ich "szowmenstwo"; mnie to akurat nie przeszkadza. Wole taka strone niz beznamietne typu kulinaria.pl. Zachodnie strony sa jednak lepsze niz polskie choc i u nas powoli pojawiaja sie kolorowe, wesole, pelne zdjec i osobiste. Ja takie wole, a Ciebie pewnie to wlasnie drazni....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielubus Re: Mniam i mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 15:25 chyba bedzie to moze sie przyzwyczaje szolmenstwo ooooooooooooooooooo tylko nie wiem czy tak samo je rozumiemy Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Re: Mniam i mniam IP: *.de.ibm.com 03.07.03, 15:38 Skoro nie lubisz mniammniam, to może ta strona Ci się spodoba: www.kuchnia.3miasto.pl Żadnego szołmeństwa ;-) - tylko i wyłącznie treść. W dodatku naprawdę dużo naprawdę dobrych przepisów. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Mniam i mniam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 16:10 Skoro jest męczące to jej nie odwiedzaj, nikt Cię nie zmusza abyś tam zaglądał i się męczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielubus Re: Mniam i mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 18:11 nikt mnie nie zmusza, mowie co mnie denerwuje a ten drugi link to przekret w druga strone ale ten net nie rowny jak nie urok to ......... Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdabi Re: Mniam i mniam IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.07.03, 18:36 Spróbuj jeszcze: 1. www.kuchnia.gery.pl 2. www.pesto.art.pl 3. www.olej.kujawski.pl - przepisy ze świata 4. www.kuchniaonline.pl Też mnie czasami mniammniam drażni, choć przyznaję, że często do nich wracam. Tylko znaleźć tam coś konkretnego ciężko. Takie to zapętlone. No i ostatnio ciągle mnie jakiś natrętny faruch kuchenny atakuje. I to za jakąś bajońską cenę 55 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielubus Re: Mniam i mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 09:49 dzieki za spisik a z tym fartuchami to cos faktycznie kolesie gna palke kto to kupuje wogole chyba jakies swiry Nielubus Odpowiedz Link Zgłoś