Gość: Klara IP: *.adsl.alicedsl.de 27.08.07, 18:22 Jaki jest ser zolty dobry zeby sie rozpuscil, ostatnio kupilam pod nazwa "mozarella"(nie mylic z normalna mozarella) co prawda rozpuszcza sie dobrze ale jest bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: Ser zolty IP: *.adsl.alicedsl.de 27.08.07, 18:26 tak napewno, ale wiem ze sa jeszcze inne. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catalinka Re: Ser zolty IP: *.chello.pl 27.08.07, 18:38 a ja kupuje w sklepie okrawki z sera( są tanm różne gatunki i nawet te najdroższe o zdecydowanym smaku). Płacę tylko około 8 zł za kg i używam do tostów, zapiekanek i pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Ser zolty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:51 > a ja kupuje w sklepie okrawki z sera( są tanm różne gatunki i nawet > te najdroższe o zdecydowanym smaku). Płacę tylko około 8 zł za kg i > używam do tostów, zapiekanek i pizzy. takie sklepowe mieszanki (nawet z najdrozszych serow;-))nie zawsze sie sprawdzaja, bo nie kazdy ser sie dobrze topi - niektore nie przechodza tej fazy i po prostu wysychaja (efektem czego pare razy mialam pizze z takimi zaschnietymi wiorkami). genialnie topi sie za to gruyere, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś