drzejms-buond 27.09.07, 10:37 przedwczoraj odkryłem(w ALMIE), kupiłem, zjadłem i powiem wam... DOBRE! a gdy poczytałem www.kurka.com.pl/ cena 1,20 za sztukę nie jest w stanie mnie odstraszyć. nawet nie wiedziałem ze jest polska rasa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajcarka Re: ale jaja IP: 81.219.236.* 27.09.07, 11:09 Jasne,odróżniasz smak jajek kurki zielononóżki od innej pituszki.A może poprostu lekka krypciocha.Nawet nie lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: ale jaja 27.09.07, 11:56 Gość portalu: jajcarka napisał(a): > Jasne,odróżniasz smak jajek kurki zielononóżki od innej pituszki.A > może poprostu lekka krypciocha.Nawet nie lekka. myślisz, że kolega drzejms buond jest na procencie u hodowców kurki zielononóżki kuropatwianej za jej reklamę? ciekawe, w czym mu wypłacają?.. w jajach? no nawet niezły interes :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarka Re: ale jaja IP: 81.219.236.* 27.09.07, 12:50 No jasne ,że w jajach ,chyba nie w kurkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: ale jaja 27.09.07, 12:57 Gość portalu: jajcarka napisał(a): > chyba nie w kurkach hihi,dlaczego nie? :> raz na jakiś czas kurka, żeby rosół miał na czym uwarzyć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja 27.09.07, 13:04 wiedziałem,że pojedziecie z kryptoreklamą... spoko! nie jestem na usługach! chociaż miło pomarzyć... ZAWSZE rekalmuję, to co dobre, tak jak MAJONEZ KIELECKI, ser Gouda SPOMLEXU itp za friko! a bo taką mam dziką naturę. co do smaku- no też sie zdziwiłem, dlatego o tym piszę. czuć różnicę. początkowo myslałem, ze to tylko sugestia. usmażyłem dwa różne, dałem do spróbowania -wyszło na moje! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ale jaja 27.09.07, 15:58 drzejms-buond napisał: > wiedziałem,że pojedziecie z kryptoreklamą... > abstrahując od jamesowych jajek, zawsze mnie zastanawiało i zastanawia, czemu ludzie "mają za złe".... jeśli mi coś smakuje(np) to na ogół chętnie się tym wrażeniem dzielę, a niech i inni podjedzą sobie tego samego, szczerze mówiąc nawet przez głowę mi nie przechodzi szukać powiązań :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: ale jaja 27.09.07, 17:03 wadera3 napisała: > drzejms-buond napisał: > > > wiedziałem,że pojedziecie z kryptoreklamą... > > > > abstrahując od jamesowych jajek, > > zawsze mnie zastanawiało i zastanawia, czemu ludzie > "mają za złe".... jeśli mi coś smakuje(np) to na ogół chętnie się > tym wrażeniem dzielę, a niech > i inni podjedzą sobie tego samego, szczerze mówiąc nawet przez > głowę mi nie przechodzi szukać powiązań :) o, rety, rety.. ale, że istnieje coś takiego, jak żarty, to mam nadzieję wiesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ale jaja 27.09.07, 17:32 nie-zalogowana napisała: > > o, rety, rety.. > ale, że istnieje coś takiego, jak żarty, to mam nadzieję wiesz? :D > > no, kto jak kto, ale ja wiem, nie upierałam się n/t tego właśnie wątku, jedynie tak mnię się nasunęło...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: ale jaja 27.09.07, 17:46 wadera3 napisała: > no, kto jak kto, ale ja wiem, uff! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja 28.09.07, 11:58 uffff a już myslałem ze będzie sie , drogie panie, bić o te moje jaja! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: ale jaja 30.09.07, 13:01 drzejms-buond napisał: > uffff > a już myslałem ze będzie sie , drogie panie, bić > o te moje jaja! > :-P skądże znowu zresztą wadera abstrahowała od twoich jaj nie było powodu się o nie bić :D a przy okazji: nie nazywasz się przypadkowo Agnieszka Kręglicka???... tak się bowiem jakoś złożyło, że w ostatnich Wysokich Obcasach p. Agnieszka wyznaje miłość zielononóżce kuropatwianej więc...? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja 01.10.07, 15:29 o! azaliz prawda to? poczkaj... zaraz , sprawdzę.. nie! w dowodzie mam DŻEJMS... co wiecej , w ostatnim DUŻYM FORMACIE jest potężny artykuł o kukrach i ich ciężkim , klatkowym żywocie... ale żeby miłość do kurek... idę szukać Wysokich obciachów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: ale jaja IP: *.eranet.pl 02.10.07, 16:20 Gdzie jest ALMA? szukam dobrych jaj kurzych. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi40 Re: ale jaja 02.10.07, 19:41 Mnie dzis do domu"baba"sama przyniosla:-)))50gr za jedno:-) Swiezutkie,od szczesliwych kur.Takie m.in.sa zalety mieszkania na wsi...Pozdrawiam.PS.1.20 za jajko w zyciu bym nie zaplacila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja alma 03.10.07, 10:55 www.almamarket.pl/ w zyciu byś nie zapłaciła???sknero ty! ; ] ja to sobie tłumaczę tak,jak mam kupić coś ekologiczniedrogiego, >co mam zapłacić w aptece, zapłacę w sklepie< Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: ale jaja alma 03.10.07, 21:59 No właśnie. Że świat jest mały, to wiadomo, ale że internet??? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja alma 04.10.07, 13:56 DZIEWCZĘTA NIEMOJE!!!! no częęęęęść! noszszsz kope lat! nadal szukam swego miejsca na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: ale jaja alma 04.10.07, 15:47 A z tymi jajkami, to Ci powiem, że u mnie na włoskiej wsi, to tylko z chowu klatkowego można kupić:( Więc zazdraszczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja alma 04.10.07, 16:54 pani strusia ma lepsze-własne :] Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ale jaja alma ata 11.10.07, 11:35 ze też mnie podkusiło z tym chwaleniem... WYKUPILI WSZYSTKO! i nie ma już jajcatych zielononóżek... :'-[ Odpowiedz Link Zgłoś