ariel23 28.08.03, 12:13 Pracuje z dala od centrum i mam przerwe obiadowa i najblizsza stolowka jest Sodex. Slyszalam wiele zlego o tych stolowkach (ze bardzo niezdrowo gotuja, bo na sodzie). Slyszal ktos z Was o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: Znacie stolowki Sodex? 28.08.03, 12:31 Po pierwsze: SODEXHO. Po drugie: mnie tam jedzenie w ogole nie smakuje. Wszystko jest identyczne i tlustawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Znacie stolowki Sodex? 28.08.03, 12:33 Masz racje! Za bardzo sie ta soda przejelam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Znacie stolowki Sodex? 28.08.03, 12:38 Witam. Pewnie mowisz o Sodexho - bylam zmuszona zywic sie tam na szkoleniach w warszawie - cos okropnego. Nie dosc ze tluste wszystko i srednio smaczne to jeszcze zawsze zimne - jak masz wybor to szczerze odradzam. Pozdrawiam MS Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Znacie stolowki Sodex? 28.08.03, 12:51 em_es napisała: > Witam. > Pewnie mowisz o Sodexho - bylam zmuszona zywic sie tam na szkoleniach w > warszawie - cos okropnego. Nie dosc ze tluste wszystko i srednio smaczne to > jeszcze zawsze zimne - jak masz wybor to szczerze odradzam. > > Pozdrawiam > MS Tez tak mysle. Juz chyba lepiej zjesc sucha bulke i jogurt... Odpowiedz Link Zgłoś
paula101 Re: Znacie stolowki Sodex? 28.08.03, 15:44 chce sie pić niemiłosiernie po obiedzie, ale ja miałam swoje ulubione dania: leniwe pyzy z mięsem placek węgierski po pewnym czasie wszystko tam smakuje jednakowo Odpowiedz Link Zgłoś