harriet24 01.11.05, 18:20 Gdzie można wykonać badanie rezonansem magnet. w Trójmieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: gdzie rezonans magnet.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:28 szpital MW na Polanki Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: gdzie rezonans magnet.? 01.11.05, 20:22 Gość portalu: www napisał(a): > szpital MW na Polanki Na Polanki nie ma rezonansu. Jest w Instytucie Medycyny Morskiej i Tropikalnej. Pełna informację łącznie z cennikiem znajdziesz pod poniższym linkiem. www.immt.gdynia.pl/radio/index_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dav Re: gdzie rezonans magnet.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:59 z tego co wiem pracownia rezonansu magn jest tez w wojewodzkim w gdansku Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: A ile kosztuje? 02.11.05, 11:17 Zadaj sobie odrobinę trudu i wejdź w podanego przeze mnie linka tam również jest cennik. Czy naprawdę wszystko trzeba podawać na tacy? A cena zależy od rodzaju zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: gdzie rezonans magnet.? 02.11.05, 11:25 a czy chcesz robic to badanie bezpłatnie czy prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: gdzie rezonans magnet.? 03.11.05, 17:59 Bezpłatnie, mam skierowanie. Pójdę do wojewódzkiego, ciekawa jestem tylko, ile czasu się czeka... ;( Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś