Gość: i33 IP: *.dew.pl 16.05.06, 11:47 co sądzicie o tej reklamowanej w telewizji? korzystaliście z kuracji tlenem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anasz Re: mata ozonowa? IP: *.aster.pl 03.01.07, 16:17 tez jestem ciekawa, co z tym ozonem?? nikt? ani jednego doswiadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekjam Re: mata ozonowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:49 mi się wydaje że to troche pic na wode bo gdyby tak super działało to nir byłoby takich kolejek na rehabilitacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: mata ozonowa? IP: *.laczpol.net.pl 09.02.07, 20:45 Własnie, że jest świetna moje dziecko z MPD świetnie sie po niej rozluźnia i rehabilitacja jest łatwiejsza, niestety nie mogę dostać na nia dofinansowania gdyż podobno jest to sprzet relaksacyjny, a nie rehabilitacyjny (tak mi napisano). Nie stac mnie na zakup tej maty (ok.4000) a szkoda (MIMO ŻE SYN MA ZALECENIE REHABILITANTA) Kożystam z niej w przychodni rehabilitacyjnej. To dopiero paranoja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekjam Re: mata ozonowa? IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:02 tylko że ta Mata z której korzysta Twoje dziecko w przychodni nie jest tą matą za 500 zł. z reklamy telewizyjnej:) a pytanie z początku wątku było o mate z tv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: mata ozonowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:21 Prosze spróbowac na allegro- ja kupiłam nową za 1 tys zł. I działa bez zarzutu, rozluźnia i poprawia stan skóry , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś