ejkaz 07.11.06, 12:05 Witam, proszę o polecenie sprawdzonego pediatry w LuxMedzie w Gdańsku, pozdrawiam, Ejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakonkol Re: dobry pediatra w Gdańsku 15.11.06, 14:33 My chodzimy z moją 1,5 roczną córcią od urodzenia do dr Andrzeja Folwarskiego, rzetelny, opanowany i konkretny. Bardzo mi to odpowiada. Namiary na niego też znalazłam tu na forum, tak do niego trafiłam. Przyjmuje na Niedźwiedniku, ul. Górska 13, tel. 342 58 44. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
agakonkol Re: dobry pediatra w Gdańsku 15.11.06, 14:34 oj....w LuxMedzie, nie docztałam chyba.... przepraszam, ale on tam nie przyjmuje............... Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: dobry pediatra w Gdańsku 16.11.06, 12:15 ...co z tego,ze tam nie pracuje:)jest swietnym fachowcem.tez do niego chodzimy(i d dr kamper na zaspie-tez jest rewelacyjna,ale ma makabryczne kolejki:(.dr folwarski za prywatna wizyte kasuje 30zl,a za wizyte domowa 50..tez poszlam z polecenia farumowych kolezanek./aga Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: dobry pediatra w Gdańsku 16.11.06, 12:37 My też do niego chodzimy :-) I super jest to, że można do niego zawsze zadzwonić, kiedy coś niepokoi. Jest cierpliwy i rzeczowo odpowiada przerażonej mamie :-) Stanowczo to najlepszy pediatra jakiego napotkaliśmy :-) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
andyca1 Re: dobry pediatra w Gdańsku 21.11.06, 11:07 Anula82 czy masz namiary komorkowe do tego lekarza? Właśnie rozchorowało mi się dziecko, w przychodni makabra- full. Moja "wspaniała" lekarka z Kołobrzeskiej przyjmuje tylko raz w tygodniu (czwartek!)popołudniami na dzieciach chorych i normalnie nic tylko się wieszać. Ciekawe co mają w takiej sytuacji zrobić mamy które mimo wszystko muszą pracować? Pls bardzo pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: dobry pediatra w Gdańsku 21.11.06, 11:17 My również chodzimy z synkiem do dr. Folwarskiego - jesteśmy baardzo zadowoleni. Pan doktor udziela również porad przez telefon - już kilka razy wyleczyliśmy malucha z choroby bez wizyty . :) Ja sama również chodzę do Pana doktora w końcu to lekarz rodzinny :) Odpowiedz Link Zgłoś
andyca1 Re: tel do dr folwarskiego 23.11.06, 12:11 Dzięki! dr Folwarski rzeczywiście genialny! A jakie wrażenie zrobił na moim Kacprze :) widać że zna się na tym co robi. No i powoli wychodzimy ze strasznego kaszlu. Cieszę się ze skorzystałam z Waszych rad! Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: dobry pediatra w Gdańsku 16.11.06, 14:21 Przylaczam sie do zachwytow nad doktorem Folwarskim. Chodze do niego od ponad dwunastu lat ;) Obaj moi chlopcy go uwielbiaja i zdrowieja juz podczas samej wizyty. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
martar Re: dobry pediatra w Gdańsku 21.11.06, 11:33 Witam, Jak chodzę do pediatry w LuxMed i jestem zadowolona. Polecem doktor Szabunio, u której jestem stale. Może być też doktor Szalewska (ale przyjmuje tylko raz w tygodniu). Omijać z daleka doktor Kapuścińską. Wg mnie nie ma żadnego podejścia do malutkich dzieci. Moja córka (8 miesięcy w tej chwili) jest bardzo grzeczna u lekarza, ale u tej pani jakoś jej się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: dobry pediatra w Gdańsku 10.02.07, 14:22 Witam! może polecicie jeszcze jakiegoś pediatrę? na Niedźwiednik trochę mi daleko bez samochodu :( Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaclaudia Tylko nie Szabunio!!! 17.02.07, 13:53 Byłam cholernie rozczarowana że w Luxmedzie spotkałam tę babę. Jest tak przemądrzała że czuję się u niej na wizycie jak skarcone dziecko. Dziękuję bardzo. Moja córka leżała na Alergologii w Szpitalu na Zaspie i może do niej miała dobry stosunek ale do mnie..... :-( NIGDY PRZENIGDY SZABUNIO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiak21 Re: dobry pediatra w Gdańsku 14.02.07, 20:05 Co do dr Folwarskiego to mam mieszane uczucia... Niewątpliwie opanowany, spokojny, może i dobry lekarz, ale chyba nie dla każdego dziecka, a z pewnościa nie dla mojej córki. Byłam u niego na kilku wizytach... i szczerze powiedziawszy nie umiał dobrać jej właściwych lekarstw do konkretnej przypadłości, potem musieliśmy tak czy inaczej odwiedzać innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś