fajnaclaudia 29.03.07, 16:32 Dziewczyny, któraś rodziła tam przez cc? Nie widzę takiego wątku a jestem bardzo zainteresowana. Czy w tej kwocie 4 000 za cesarkę jest też pobyt czy sam zabieg cc? Nie chcę do nich dzwonić bo trochę mi głupio... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Poród w Swissmed 29.03.07, 21:36 Przejrzyj to forum, jest tu kilka wątków dotyczących porodów w Swissmedzie. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=770 Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_83 Re: Poród w Swissmed 30.03.07, 10:46 jestem pod opieka ordynatora ze Swissmedu i tez sie waham czy aby tam nie rodzic przez cc ;) caly koszt, jaki poniesiesz to 4 tys. czyli ciecie, opieka medyczna i pobyt Twoj i dziecka (bez wzgledu na czas, czy tydzien czy dwa dni kwota sie nie zmienia) Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Poród w Swissmed 30.03.07, 11:06 a jak jest z opieka w przypadku gdy okaże się, że np dziecko ma żółtaczkę. Czy również stosują naświetlania, czy dają wit E i won do domku? Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Poród w Swissmed 02.04.07, 20:57 zadzwon koniecznie. powod cc jest wazny, upewnij sie, ze Cie przyjma. sama tam w koncu nie trafilam przez duze komplikacje w ciazy, ale dowiedzialam sie, ze nie podejmuja sie ryzykownych porodow. nie chodzi mi o antyreklame, ale o dodanie Ci odwagi do porzadnego wywaidu, bo to powazna sprawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
natgal Re: Poród w Swissmed 03.04.07, 14:34 jak chcesz miec cc to musisz sie najpierw do nich zglosic po 36 tygodniu ciazy zeby cie zakwalifikowali-kwalifikacja jest bezplatna ciaz patologicznych tam nie przyjmuja ja tam mialam cc tylko dlatego ze zaczelo mi na koniec ciazy skakac cisnienie a porodu nie udalo sie wywolac ----- www.bobasy.pl/natgal Odpowiedz Link Zgłoś