krakersik4 17.02.08, 13:09 Czy ktoras z Pań mogłaby doradzic dobrego ginekologa, najlepiej z Gdyni i najlepiej kobiete:) Bardzo prosze!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 16:56 Nie będzie to kobieta:-) Dr Krzysztof Miśkiewicz, przyjmuje w Gdyni na Kilińskiego. Swietnie wyposażony gabinet, w cenie wizyty cytologia i usg. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc 19.02.08, 13:24 Tu jest dużo namiarów i opinii forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
tosi_a7 Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc 20.02.08, 15:55 Bardzo dużo pozytywów słyszałam o Doeringu. Byłam niego raz - zrobić usg 4d i nagranie z tego, bo generalnie chodziłam do ginekologa w Kościerzynie i on mi polecił Doeringa. Gdy wpiszesz w wyszukiwarkę google Doering, wyskoczy Ci masa info o nim i odnośników do różnych forów, gdzie generalnie jest polecany. Ma bardzo dobry sprzęt. Przyjmuje w Gdańsku na Grunwaldzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 03.04.08, 09:06 Dr Doering liczy tylko kasę nic więcej. Nie byłam z niego zadowolona bo leczenie stało w miejscu. Polecam dr Kiełkowskiego - przyjmuje na placu Kaszubskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.08, 15:40 Tylko nie dr Kiełkowski, nie będę się rozpisywała co mi nagadał (jak byłam w ciąży) - włos się na głowie jeży. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikabg Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.chello.pl 08.03.08, 11:22 Dr Tomczyk-Małyjasiak. Prowadziła moją ciążę, bardzo ja lubię i przede wszystkim mam do niej zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariagie Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 10:59 A co sadzicie o dr Maciejewskim - slyszalam rozne opinie, a potrzebuje dobrego ginekologa-chirurga, bo czeka mnie operacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modra Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc IP: *.static.hnet.pl 07.11.08, 14:30 Jeżeli chodzi o operacje to najlepszym ginekologiem jest dr R. Ciepłuch ordynator w Szpitalu Miejskim w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Re: Dobry ginekolog w Trojmiescie(Gdynia) poradzc 10.11.08, 15:19 Potwierdzam. Dr Ciepłuch jest świetnym specjalistą. Robił mi laparoskopię kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholozka-dla-ciebie doktor Miśkiewicz 11.11.08, 14:23 polecam go zdecydowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandeczka_gdynia Re: doktor Miśkiewicz IP: 62.69.212.* 26.10.13, 18:15 Ja z ginekologów polecam dr Zbigniewa Tukalskiego. Sympatyczny, bardzo stara się pomóc, jest delikatny. Przyjmuje na NFZ w Starmedice w Gdyni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_of Re: doktor Miśkiewicz 02.11.13, 20:19 A ja polecę dr Skórę z Gdyni. Przyjmuje też na NFZ. Delikatny, bardzo pomocny. Można się do niego zwrócić naprawdę z każdym problemem a on potraktuje to poważnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha37 Re: dr Skóra IP: *.net.e-net24.pl 02.01.14, 17:50 Znam dr Skórę i chodzę do niego już od około 3 lat. Odpowiada mi jego podejście i na chwilę obecną nie planuję żadnej zmiany. Jest wyrozumiały, delikatny i dobrze się rozumiemy. Przyjmuje też na NFZ (w Starmedice, ul. 10 Lutego 21, Gdyni), więc nie trzeba iść prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś