Gość: iw Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty IP: *.zapora / 217.96.25.* 24.02.04, 10:37 śpiewa Mariusz Lubomski: że, gam, mówię nazbyt ostro, że sam wystukuję rytm, że wciąż nuty we mnie rozną porsze, wybacz mi ..że gnam w dal o piątej rano, że mam tyle w żaglach sił, że port znaczy dla mnie starość, to też prosze wybacz mi Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus good luck, good luck, good luck in your new bed... 27.02.04, 10:17 And I'm glad so glad that I'm done with you No more crying crying leaving me so black and blue You backed me up against the wall but I stand tall DON'T GIVE A DAMN NO MORE BASEMENT JAXX & LISA KEKAULA Good Luck Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie mój ulubiony!!!!!!! 10.03.04, 23:54 Kidys był to Pearl Jam "Indifference", , ale teraz chyba coś się stało albo na cos czekam (wiem to głupie).Później pojawiło się Alice in Chains i "Love, Hate, Love", ale odjeżdżam przy "Last Kiss"i "You are"(oczywiście też PJ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nixxxon Re: mój ulubiony!!!!!!! IP: *.telkab.pl 11.03.04, 01:04 But if you lose your faith Know that I am still your friend And if the sky falls down Know that I will still support you. ----------- in two minds, riverside Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nixxxon Re: mój ulubiony!!!!!!! IP: *.telkab.pl 11.03.04, 01:17 za oknem minus pięć nie kocham cię już wiatr zrywa czapki z głów nie kocham cię już ------------ mru-mru, hey Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty 11.03.04, 22:25 there's a club if you'd like to go you could meet somebody who really loves you so you go and you stand on your own and you go home, and you cry and you want to die THE SMITHS How Soon Is Now? Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 a tak na marginesie.. 100 12.03.04, 00:51 napewno nie ulubione ale ostatnio zwróciłem uwagę na starsze teksty t.love (o nowych wole się nie wypowiadać) np. "warszawa" lub "1996" , i oczywiście "jest super" bo wszycsy wiemy ze jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
oratio ByćWilkiemWLudzkiejSkórze,MiećDzikąIGorącąKrew 13.03.04, 00:52 La Aferra z płyty "Miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty 13.03.04, 11:24 dlugo by grzebac. zalezy w jakim nastroju aktualnie jestem... one u2 na pewno. z pidzamy chyba bardziej 28onelove niz stpajac, choc wlasnie ten tekst mam na koszulce z cepelii to lubie taki bardzo krotki fragment kiedy plant wrzeszczy ze go nie obchodzi co powiedza sasiedzi. na pewno alwyas look on the bright side of life i to pogwizdywanie jest w tym nie do zastapienia a ostatnio gdy przegladalem mp3ki znalazlem numer w ktorym kazik spiewa cos takiego: kiedy dodac wszystkie cyfry z ruletki suma wynosi trzy szostki, czy jest to sprawa szatana czy tylko przypadek psze pana i mnie sie to jakos bardzo spodobalo a poza tym to kupa calych utworow jak, kayleigh, candy, bog- tlove, love street, i kupa innych, ktorych aktualnie ni pamietam pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 14.03.04, 12:48 ...There will be no white flag above my door... Dido dla wszystkich choć na chwile tracących wiarę w realizacje marzen Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty 14.03.04, 13:58 mozesz podac tytul utworu i plyty? plis. len jestem i nie chce mi sie szukac a wlasnie podsunelas mi dobry pomysl pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 14.03.04, 17:31 jesli to ja mialam podac ten tytul to "White flag" Dido a jaki pomysł Ci podsunęłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 14.03.04, 17:41 aha a nazwa albumu to Life for Rent - rok wydania 2003 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty 14.03.04, 17:47 Gość portalu: aga napisał(a): > aha a nazwa albumu to Life for Rent - rok wydania 2003 no dzieki serdeczne. podsunelas pomysl prezentu pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Jackson Browne - Doctor My Eyes 14.03.04, 16:17 Przeczytałam to wczoraj na AMG i jestem pod wrażeniem: "Doctor, my eyes Cannot see the sky Is this the PRICE for having learned how not to cry" Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: LUBOMSKI 28.05.04, 13:32 A TO moja ulubiona piosenka, z płyty "Conte'm" Lubomskiego: "TEN STARY BŁĄD" Ten stary błąd w ślad za mną kroczy, Za kark mnie chwyta, skierować każe oczy Na lustro wciąż mówiąc mi: Spójrz dziś na siebie! Już nie chcę patrzeć i wzrok odwracam, Znam to na pamięć, raz jeszcze wszystko wraca, Czy jestem tu, czy wcale nie ma mnie. Niech to zwierciadło zechce wchłonąć W głąb swej obcości Ma dumę, ów dowód mojej Nieobecności. I popatrz, znów przekraczam próg, Mam spłacić prawdzie dług... ...ten stary błąd kosztował drogo, Cóż, byłem młodszy, nie byłem jeszcze sobą, Dzisiaj mam serce miększe, mniej gorzki jestem... Jak więc owrócić to, co już było, Tłumaczyć ludziom, czy jest kochanie, miłość, Gdzie nie popełniasz żadnego błędu... I niech to zwierciadło zechce wchłonąć W swą toń bezkresną Tę coraz bledszą twarz, Twarz nieobecną. Tak, popatrz, znów przekraczam próg, Mam spłacić prawdzie dług... ...ten stary błąd kosztował drogo, Cóż, byłem młodszy, nie byłem jeszcze sobą, Dzisiaj mam serce miększe, mniej gorzki jestem... Jak więc odwrócić to, co już było, Tłumaczyć ludziom, czym jest kochanie, miłość, Gdzie nie popełniasz żadnego błędu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Ulubione fragmenty piosenek - teksty IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 14:55 Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Painful to me Pierce right through me Can't you understand Oh my little girl Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable oraz Feeling unknown And you're all alone Flesh and bone By the telephone Lift up the receiver I'll make you a believer Take second best Put me to the test Things on your chest You need to confess I will deliver You know I'm a forgiver Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Abraxas-Pokuszenie 28.05.04, 21:55 ...rzucam do Twych stóp moje życie, które jest herezją, opętaniem i kościołem duszy mej. Za dotyk Twoich ust sprzedam każdy dzień. I umrzeć na Twym brzuchu tylko chcę. Teraz juz wiem, nadejdzie świt A aksamit Twego ciała umknie mi. Pozwól mi byc istnieniem swym... Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Czyżykiewicz 28.05.04, 21:57 nie pamietam teraz tytułu, ale ma on taki kapitalny kawałek w którym spiewa: ...pieniążki, pieniążki z rączki do rączki nawet sam Mesjasz był na sprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Tomek Lipiński 28.05.04, 21:59 "Nie wierzę politykom" to chyba było z Fotonessem albo Tiltem, najważniejsze, że ciągle aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
emilaya Nine Inch Nails 26.09.04, 17:25 "I hurt myself today to see if I still feel..." z kawalka Hurt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Gentleman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:26 From you have Jah Jah ina yuh life everything nice Behold dis my brother your don’t have to think twice Jah ina yuh life everything is right Everything is beautiful and everything is light Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next czy to już było? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.09.04, 21:44 Jeśli tak, to przepraszam There is no pain you are receding A distant ship smoke on the horizon You are only coming through in waves Your lips move but I can't hear what you're saying No i oczywiście w wykonaniu oryginalnym, a nie tego chóru rzezańców, co śpiewają jak wykastrowane Bee Gees Odpowiedz Link Zgłoś