Gość: MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:23 Są tacy co jej słuchają od 1985 roku.Odezwijcie się. misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumcykcyk2 Re: SANDRA CRETU 23.02.04, 00:20 Ha ha! A dlaczego niby od 1985 roku? Toż wcześniej udzielała się parę lat jako Sandra Lauer w zespole Arabesque. Dobre to było (np. Hello Mr. Monkey) tylko w małych ilościach, bo po większych bolała mnie głowa. Z późniejszych solowych dokonań mam podobne wrażenia. W latach 90-siątcyh poza zaśpiewami w projekcie Enigma niewiele dokonała, jeśli nie liczyć remiksów starych utworów. Więc niech siedzi sobie na tej Majorce i grzeje stare kości, bo jak zacznie się wygłupiać z comebackami to będziemy mieli kolejną Bonnie Tyler po 50 nieudanych liftingach. A tak pozostanie mi wspomnienie niezłej dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture koszmary z dzieciństwa 23.02.04, 05:11 bumcykcyk2 napisał: niech > > siedzi sobie na tej Majorce i grzeje stare kości, bo jak zacznie się wygłupiać > z comebackami to będziemy mieli kolejną Bonnie Tyler po 50 nieudanych > liftingach Too late. Ta pani wydała jakieś 2 lata temu płytę, na której zjebała utwory Talk Talk, Depeche Mode i Mike & Mechanics. W teledysku taplała się w czymś, co wyglądało jak kuweta kota oraz w czymś, co wyglądało jak miska z płynem do mycia "Skrzat". Na szczęście ludzie tego nie kupili. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: koszmary z dzieciństwa 23.02.04, 10:11 Ja bym nie odtrąbiał happy endu, bo Bonnie Tyler parę lat temu również sromotnie poległa płytą All in one Voice, no i proszę... straszy nadal Ponadto Sandra jest dokładnie w wieku Beaty Kozidrak )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: koszmary z dzieciństwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:34 ALE mili ludzie z Was.Fajnie być anonimowym stukaczem w internecie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture < _ _ _ > 25.02.04, 19:39 Gość portalu: MISIA napisał(a): > ALE mili ludzie z Was.Fajnie być anonimowym stukaczem w internecie, co? A Ty niby kim jesteś? Poza tym, jak sama widzisz, niewiele odezwało się osób, słuchających Sandry i to naprawdę nie jest moja wina. A przeróbki znanych utworów w jej wykonaniu uważam za straszne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: < _ _ _ > IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:49 No, niewiele sie odezwało, fakt, masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: SANDRA CRETU IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 03.03.04, 23:40 www.sandra-cretu.narod.ru/ to jest, panie, link! ja nie sluchalam, ani od 1985, ani od zadnego innego. plakaty z "bravo' oddawalam kolezankom. zostal natomiast klasyczny sentyment za mlodoscia i "peter's pop show". pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: SANDRA CRETU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 22:08 co tam krecik Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: SANDRA CRETU 09.04.04, 18:08 aaa.... to ona ))))))) tez ja pamietam z bravo, hehehehe... nie przypominam sobie, zeby ona miala jakies zajebiste kawalki, heh, ale to moze ja nie jestem do konca normalna... a dlaczego nalezalo jej sluchac od '85? (ja wtedy sluchalam...taty i tego, co mi puszczal, heh... chicago, jethro tull, chaki khan i takich tam staroci ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: SANDRA CRETU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 10:20 Są tacy co słuchają..... i będą słuchać. Zauważ że "Bumcykcyk" (chyba ostro popił że taką ksywę sobie wymyślił) dużo wie o Sandrze czyli też słuchał chyba że ... coś innego go ciągnęło do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: SANDRA CRETU 09.04.04, 17:21 Gość portalu: Asik napisał(a): > Są tacy co słuchają..... i będą słuchać. > Zauważ że "Bumcykcyk" (chyba ostro popił że taką ksywę sobie wymyślił) dużo wie o Sandrze czyli też słuchał chyba że ... coś innego go ciągnęło do niej. Piję umiarkowanie (rano koniak wlewany do kawy i trzy razy w tygodniu butelka czegoś mocniejszego). Sandra była piękną dupcią i raczej to wspomnienie zostanie na pierwszym miejscu. Ale jak ktoś lubi słuchać, to niech sobie słucha na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś