ihopeyouwilllikeme 28.04.04, 18:25 Znacie ? Lubicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Heroes Del Silencio 28.04.04, 18:33 Słyszałem jedną płytę wydaną, hoooo, hoooo... albo i jeszcze wcześniej, bo pamiętam, że teledysk z tej płyty Marek Niedźwiecki puszczał jeszcze jak była "Wzrockowa lista przebojów" na TVP2. Z ciekawości posłuchałem płyty (nie pamiętam tytulu), ale nie porwała mnie specjalnie, więc dalsze losy zespołu nie interesowały mnie. I przestań z tym U2. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Heroes Del Silencio 28.04.04, 18:38 vulture napisał: > I przestań z tym U2. A kiedy ja U2 ostatnio U2 o U2 napisałem U2 ?? Z tego co U2 wiem, to U2 dość dawno, więc U2 nie rozumiem U2 o co chodzi U2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienfiend Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 22:40 Senderos de Tracion czy jakoś tak gdzieś mam nagrane (z Entre dos Tierras oczywiście). Kawałek przyjemnej płyty. Potem słyszałem El Spiritu del Vino, ale trzeba być po Vinie, aby złapać te spiryty. Ostatnio słyszałem jedną z płyt z okolic 2000 roku, ale NIC nie zapamiętałem. Taka papka. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? 29.04.04, 12:35 znam Senderos de Tracion. całkiem sympatyczny kawałek muzyki, można od czasu do czasu posłuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? IP: *.vline.pl / *.vline.pl 28.04.04, 22:55 ihopeyouwilllikeme napisał: > Znacie ? Znam płytę "Senderos de Traicion". > Lubicie ? Pierwszy utwór "Entre dos Tierras"- rewelka (wiadomo), ostatni też fajny. Środek płyty nie zapadł mi w pamięć. Fajne brzmienie, aranżacje też, no i "ognisty" wokal, ale ogólnie to utwory bez wyrazu. Porównanie do U2 uważam za chybione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? IP: 213.77.7.* 29.04.04, 10:05 "Entre dos Tierras" to jeden z moich ulubionych kawałków w ogóle. Niestety całej płyty z tym utworem nie znam. Za to "El spiritu del vino" podobało mi się bardzo średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? 01.05.04, 19:47 Gość portalu: Xionc napisał(a): > "Entre dos Tierras" to jeden z moich ulubionych kawałków w ogóle. Właśnie tego słucham. Jeśli ten utwór jest reprezentatywny, to rzeczywiście porównania z U2 są chybione, natomiast strasznie przypomina mi to Lady Pank Teraz muszę się zastanowić, czy mam potrzebę słuchania drugiego Lady Pank )) ( a propos: utwór dość przeciętnym mi się wydaje... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Heroes Del Silencio - hiszpańskie U2 ? IP: *.vline.pl / *.vline.pl 02.05.04, 20:43 ihopeyouwilllikeme napisał: > Gość portalu: Xionc napisał(a): > > > "Entre dos Tierras" to jeden z moich ulubionych kawałków w ogóle. > ( a propos: utwór dość przeciętnym mi się wydaje... ) Bo nie pamiętasz kultowego teledysku z rozbijanymi żarówkami na początku To było coś !! Odpowiedz Link Zgłoś