lukusiek 18.05.04, 18:06 Moze ktos z Was zna jakis fajny, ale mniej znany zespol rockowy, bo szczerze mowiac mam juz troche dosyc tej muzyki, ktora bez przerwy puszczaja w kazdym radiu. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czabik2 Re: fajny zespół rockowy 18.05.04, 18:10 Coma - www.coma.art.pl Czaqu - www.czaqu.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: fajny zespół rockowy 19.05.04, 09:05 no właśnie Coma wczoraj słyszałem kawałek 'Leszek Żukowski' i człowiek się zaczyna cieszyć, mimo że dookoła nic do tego śmiechu nie zachęca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja coma IP: *.chello.pl 23.05.04, 16:53 a w 94 puscili wczoraj wieczorem kawalek "pierwsze wyjscie z mroku".. no, no... jestem pod wrazeniem... swietny wokal, dobry tekst, ciekawa muzaa... teraz wlasnie sobie sciagam inne kawalki... jutro chyba kupie plyte - jak bedzie... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAMARA Re: fajny zespół rockowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 11:40 najfajniejszy według mnie zespół rockowy to LIMP BIZKIT.POSŁUchaj go a napewno sie nie zawiedziesz na serio pa pa pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sthrashydlo Re: fajny zespół rockowy 18.05.04, 18:11 Something Like Elvis. Najbardziej nieodżałowana kapela. Wciąż żyje nadzieją że powrócą. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: fajny zespół rockowy 19.05.04, 00:15 the libertines., chyba, że to jest "więcej znany"... babyshambles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melankolic Re: fajny zespół rockowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:37 Hmm, a słyszałeś "For Lovers", które Pete Doherty nagrał z niejakim Wolfmanem i wiesz może kto zacz ten Wolfman? Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: fajny zespół rockowy 19.05.04, 12:46 'for lovers' słyszałem, świetna rzecz, podobnie b-side 'back from the dead' wolfman i carlos barat. a wolfmana zdjęcia są tutaj www.andrewkendall.com/pages/photogallery/pictureindex?id=41 Gość portalu: melankolic napisał(a): > Hmm, a słyszałeś "For Lovers", które Pete Doherty nagrał z niejakim Wolfmanem i > > wiesz może kto zacz ten Wolfman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinek Re: fajny zespół rockowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:12 lili marlene www.lilimarlene.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Suede 19.05.04, 09:47 Wprawdzie zespol z topu ale za to nie taki znowu ograny w radiu pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Suede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:58 jak chcesz cos z zyciem to posluchaj sobie cos z rockabilly albo psychobilly: amerykanskie The Cramps albo polskie Komety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: fajny zespół rockowy IP: 195.205.224.* 19.05.04, 11:41 Mysle, ze byla wczoraj swietna okazja podczas Piastonaliow poznania na zywo swietnego zespolu - mowie tu o zespole BOHEMA, ktory gral przed Hey'em. Bohema dala swietny koncert. dzisiaj juz sprawdzilam ich strone w internecie www.bohema.art.pl i kupilam plyte. jesli beda tak trzymali jak teraz to wszystko przed nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Viny IP: 212.191.80.* 19.05.04, 11:55 Polecam nieznaną jeszcze szerzej polską grupę Vinyl. To link do nowego utworu pt. Billboard mp3.cgm.pl/katalog/utwor_pobierz_exe.php?utwor=2494&typ=3 Jesli chcaiłbyś zobaczyć na żywo: 5 czerwca - Kraków (przed centum M1) 19 czerwca - Nowa Huta (Plac Centralny) koncert w Łodzi (data jeszcze nie jest znana) strona grupy: vinyl.mp3.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Re: Vinyl IP: 212.191.80.* 19.05.04, 11:57 przepraszam za pomyłkę. oczywiście grupa nazywa się Vinyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosambo Riverside IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:59 Riverside i riverside.art.pl. Tylko nie wiem, czy lubisz progresywne klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub zespół muzyczno-filmowy 24.05.04, 15:45 Von Zeit to sie zowie: www.vonzeit.pl Odpowiedz Link Zgłoś