Dodaj do ulubionych

O-ZONE Dragostea din tei!!

IP: *.siec2000.pl 04.06.04, 21:41
Znacie ten kultowy zespół, ze świeżo wylansowanym singlem DRAGOSTEA DIN TEI?
Cud i miód i palce lizać, ukoronowanie gustów muzycznych. Chłopaki są z
Rumunii i tworzą zajebista muze. Mieszanka popu z lekkim powiewem disco-polo.
Btw, teledysk jest wyrąbany w kosmos.
Obserwuj wątek
    • peternurek1 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 04.06.04, 21:50
      jedenosiemel wymiata a to jest disco polo dla wieśniaków a nie prawdziwych
      ziomali
      • las_manequinas Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 04.06.04, 21:55
        a co, jeśli znajdzie się druga marzenka, tym razem zakochana w rumunie?
        ja tam chyba zmienię swoje muzyczne upodobania. disco rumuńsko fól wypas.
    • daber2004 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 04.06.04, 21:58
      Słyszałem remixa z Gabry Ponte: Haiducii vs Gabry Ponte - Dragostea Din Tei.
      Takie sobie.
      • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 07.06.04, 14:52
        Haiducci to kit, OZONE wymiatają tongue_out W tym roku chyba jade na wieś na wakacje tongue_out
        • Gość: monika Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 11:20
          haiducci to niejest kit gąbek jeżeli nie podoba ci sie ta piosenka to niepisz
          że to kit bo będziesz tym robiła przykrość innym.
    • mallina Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 07.06.04, 15:31
      to ci chlopcy sa made in Rumunia?
      wink)))
      teledysk rzadzi - co zerkne na mtv to widze przygody chlopakow ze spuszczonymi
      szelkami--ewentualnie romantyczne rozstanie wg Eamon'atongue_out
    • Gość: bardzo ciekawe Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 07.06.04, 15:58
      DRAGOSTEA DIN TEI .Może ktoś z was wie czyj to numer.
      Na MTV śpiewają chłopcy z o-zone(SUPER), a np. na Vivie albo na McM jakaś
      Haiducci(nie umywa się do o-zone)
      To dziwne ,że w tym samym czasie ten sam kawałek wykonują różni wykonawcy,
      hmmm... podejrzane... Może mi ktoś wyjaśni kto był pierwszy???
      • Gość: Thomas Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 29.06.04, 12:10
        Ozone byli pierwsi
        • devilevil321 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 02.07.04, 15:40
          nie nie pierwsze bylo to na "h" wink na samo "h" ;>. na niemieckiej vivie
          reklamowali to na kilka dni przed ozonem LOL ale ozonki szybko ich wymietli
          hyhyhy
          a moja kumpela (blondynka) mowi tak:
          - widzialas ten teledysk z tymi trzema pedalkami, co leca samolotem?
          i potem sie wywiazala jakas rozmowa na ten temat no i ja jej mowie, ze oni tak
          na prawde nie sa pedalkami, tylko sie wyglupiaja (tak mysle), a ona na to:
          - przeciez jak by nie byli pedalkami, to by sie tak nie obejmowali...

no i niech tu ktos mi powie, ze kawaly o blondynkach nie mowia prawdy wink
          • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 02.07.04, 18:39
            Nie siej zamętu tylko zapamiętaj te słowa- DRAGOSTEA DIN TEI to hit O-ZONE z
            przed prawie dwóch lat!!! A Haiduci t przerobiła.
            • devilevil321 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 02.07.04, 19:10
              Gość portalu: Gąbek napisał(a):

> Nie siej zamętu tylko zapamiętaj te słowa- DRAGOSTEA DIN TEI to hit O-ZONE z
              > przed prawie dwóch lat!!! A Haiduci t przerobiła.

a gdzie moge sie tego dowiedziec z jakiegos hmmm... wiarygodnego zrodla. wybacz
              jesli znow uraze Tfe uczucia jako wiernego fana tego wybitnego zespolu, ale
              taki juz jestem niewierny tomasz
              • Gość: ja Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.local.pl / 62.233.183.* 23.09.04, 00:15
                o zone jest chujowy i do dupy, 3 spedalonych kolesi ktozy wygladaja jak cipki,
                spiewaj awiesniacka, nute, boze co wy sluchacie?! otrzasnijci esi ewkoncu
            • devilevil321 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 02.07.04, 19:14
              a wogole to bardzo dociekliwa jestem. chce sie wreszcie dowiedziec, jaka jest
              prwdziwa prawda, bo raz piszesz, ze to swiezo wylansowany singiel, a raz ze hit
              sprzed 2 lat. no to sie zdecyduj wreszcie.
              • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 04.07.04, 17:42
                www.o-zone-fanclub.as.ro/int/index.html Drugi raz podaję już na tym forum tą
                stronkę. TUTAJ zaspokoisz swoją rządze prawdy, być może nawet wnikniesz nieco
                bardziej- i nie bedziesz już balansowac po płaszczyźnie jaką wykreowałaś
                poprzez długie godziny spędzone przed VIVAmi. MOłdawia i Rumunia nie kłamie!!!
                O-ZONE RULEZ, a wszystko inne to matrix tongue_out
                • devilevil321 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 04.07.04, 18:50
                  widzisz wcale nie musialam dlugo sledzic tego niewatpliwie ambitnego programu
                  muzycznego, zeby natknąc sie zarowno na pierwsza jak i druga wersje rzeczonej
                  pieśni. rzeczywiscie juz zaspokoilam swoja rzadze wiedzy na temat chlopców z
                  Moldawii hehe
                  i nawet sciagnelam 3 inne piosenki z sieci. musze przyznac, że te "pedalki"
                  mają klase i talent
                  przylanczam sie do fanclubu wink
                  • evally Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 19.08.04, 07:53
                    jak juz chcecie zaspokajać to swoje... żądze tongue_out
              • Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.local.pl / 62.233.183.* 23.09.04, 00:20
                o zone jest ostany i chujowy, niema gorszych wiesniackich pedalow, nawet
                backstreet boys juz wygladaja lepiej (nie zebym byl fanem tej muzyki) nielubi
                epedlaow i pedalskiej muzi, jednym slowem O ZONE JEST OSRANY I NAJGORSZY JAKI
                SLYSZALEM jak wogole oni moga spiewac?!? blee.
                pedaly i tyle, wygladaja jak cipy po 3 oprysku
                niema wiekszego syfu
                zady kto uwaza ich za zajebistych ma chyba halucynacje i jest gluchy, jakmozna
                taki syf i guwno sluchac.
                targedia, pedaly z rumunii, tego brakowalo jeszce
    • maxiu40 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 07.06.04, 17:29
      Skąd można ściągnąć tę piosenkę?
      Dajcie link jak możecie...
      • Gość: gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 09.06.04, 14:43
        www.mp3spy.ru byc może tam jest smile A jak nie to w kazie. I też nie rozumiem,
        czemu w jednym czasie są dwie niemal że identyczne piosenki.
        • preacher Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 19.06.04, 00:55
          mi oni przypominaja krzyzowke andrzeja leppera, boysow z dracula i duza dawka
          lsd i 50lat komunizmutongue_out
          • Gość: (...) Re: O-ZONE genialne IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 12:38
            ..oni są poprostu genialni.....
    • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 09.06.04, 18:46
      No, ale ku pociesze i uldze WSZYSTKICH FANÓW OZONE (a z pewniością jest ich
      wielu) mogę rzec, iż jak zapewniają twórcy strony ich oficjalengo fanklubu(!)
      piosenka została wyspiewana przez OZONE, a NIE przez jakąś tam Haiducii. Więc
      oni rulez. If you want to get some more- just click-
      www.o-zone-fanclub.as.ro/int/index.html
    • uerbe <jeb> O-ZONE Dragostea din tei!! 11.06.04, 13:38
      Nie podchodź... i odbiornika w promieniu 100m ode mnie nie włączaj.
      • evally Re: <jeb> O-ZONE Dragostea din tei!! 19.08.04, 07:56
        B A D Z I E W I E smile
        właśnie przed chwila leciało w radiu, radio cudem ocalało tongue_out
    • czabik2 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 11.06.04, 14:50
      Kazaa
    • Gość: BeMBeN Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.icpnet.pl 11.06.04, 20:10
      najlepszy jest refren:

*wlej*se*wlej* sza numa numa jej wink
    • Gość: Gąbek Tekst IP: *.siec2000.pl 11.06.04, 20:53
      Wiem, że tego pragniecie, ze o tym juz śnicie. Tak, spełnie wasze marzenia- oto
      tekst:
      Alo, salut, sunt eu, un haiduc
      Si te rog iubirea mea, primeste fericirea.
      Alo, alo, sunt eu, Picasso
      Ti-am dat beep si sunt voinic
      Dar sa stii, nu-ti cer nimic.
      Vrei sa pleci dar nu-ma, nu-ma iei
      Nu-ma, nu-ma iei, nu-ma, nu-ma, nu-ma iei
      Chipul tau si dragostea din tei
      Mi-amintesc de ochii tai.

A teraz TŁUMACZENIE ANGIELSKIE

Hello, it's me, a haiduc
      And I pray, my love, embrace the happiness
      Hello, hello, it's me Picasso
      I gave you beep, and I'm neat
      But know that I'm not asking you anything

You want to go, but you don't take me, no
      You don't take me, no, You don't take me, no..
      Your face and the love under the linden tree

I'm calling you, to say, what I'm feeling now
      Hello, my love, It's me happiness
      Hello, Hello, it's me again, Picasso
      I gave you a beep, and I'm neat
      But know that I'm not asking you anything

Teraz sobie możemy pośpiewać i powzdychać nad arcybosko skonstruowanymi
      słowami tworzącymi metafizyczny klimat.
      • Gość: guderian Re: Tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:47
        Piękny życiowy tekst. Nie dziwie sie ze muzyka rumunska ma takie wysokie
        notowania wsrod swiatowych fachowców z branży. Do tego trzeba dodac
        fantastyczny teledysk. Nie ma co - niech nasze gwiazdki patrzą i uczą sie.
        • Gość: Gąbek Re: Tekst IP: *.siec2000.pl 14.06.04, 15:18
          No właśnie, właśnie. Gdyby Milano i Boys chcieli- też by podbili świat! A co!
          Przecież "Biały miś" porusza mnię dogłębnię sad(((((( crying
          • Gość: onka Re: Tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:33
            sciagnelam sobie ta zarabista piosenke, bo w Newsweeku nawet o niej pisza smile
            Nie zawiodla mnie ;] Zyciowy tekst, swietna muzyka disco-polo i ten rumunski
            jezyk....;]
            • Gość: Gąbek Re: Tekst IP: *.siec2000.pl 15.06.04, 15:36
              Jak to nie bedzie przebój tego lata, to ja popełniam harakiri
              • Gość: kazia Re: Tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:51
                ja się absolutnie zgdzam!!!!!!!
                • Gość: rosiczka Re: Tekst IP: 80.244.143.* 18.06.04, 16:56
                  ło ja, a ja mam nadzieje, że to nie będzie przebój lata... bo wtedy ta piosenka
                  będzie wszędzie crying i wtedy mi sie szybko znudzi, a nie chcę żeby tak było bo
                  jest super extraaaaaaaa big_grin kur taka głupia, a taka fajna <rotfl2>big_grin
                • Gość: jaaaa Re: Tekst IP: *.local.pl / 62.233.183.* 23.09.04, 00:25
                  PROSTE........ O ZONE = DISCO POLO, DICO POLO = NAJWIEKSZA CHUJNIA JAKA ZNAM
                  to sa fakty
      • Gość: Xionc Re: Tekst IP: 213.77.7.* 29.06.04, 16:54
        No dobra wiochą jedzie na kilometr...
        Ale co im zrobił Picasso...
      • Gość: joxer Coś mi tu nie gra :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 00:23
        Hmm... a 'haiduc' to nie jest przypadkiem 'chłopak' po rumuńsku? To dlaczego w
        angielskim tłumaczeniu jest "I'm a haiduc" zamiast "I'm a boy"??? A moze chodzi
        o to, że jest hajduczkiem jak np. Baśka Wołodyjowska wink) Mogę się oczywiscie
        mylic...
    • Gość: Madzia Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 19:43
      O-Zone to świetny zespół!!!!!!!!!!!! są zarąbiści!!!!!!!!!!! czy ktoś zna adres
      strony gdzie można znaleźć zdjęcia z tymi przystojniakami??? proszę o
      podanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kazia Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:15
        madzia, ja ci moge tylko teledysk wyslać big_grinDDDD
        • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 20.06.04, 15:56
          www.o-zone-fanclub.as.ro smile W sumie nie wiem na co patrzeć, ale jak
          chceta to mata
      • Gość: Ania Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:16
        możesz znależć je na moim blogu jest tam ich ponad 100 fotek o-zone
        aniao88.blog.onet.pl
        o-zoniaczek88.blog.onet.pl
        zapraszam wszystkich zainteresowanych
    • Gość: Pop Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: 80.48.193.* 20.06.04, 17:22
      www.rferl.org/featuresarticle/2004/5/814CE60F-0383-4815-B572-B7C896CDDC38.html
      Macie tu historię całą O-zone i tajemnicę ich sukcesuwinka, i jeszcze cała
      prawda o badziewiu Haiducci.
    • Gość: Pop Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: 80.48.193.* 20.06.04, 17:22
      www.rferl.org/featuresarticle/2004/5/814CE60F-0383-4815-B572-B7C896CDDC38.html
      Macie tu historię całą O-zone i tajemnicę ich sukcesuwinka, i jeszcze cała
      prawda o badziewiu Haiducci.
      • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 20.06.04, 17:35
        Alez ta Haiducii namieszała, żeby skowerować taki piękny hit!!!!! TFu !
        • Gość: gość Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.class146.petrotel.pl 29.06.04, 17:26
          Tak to pi****licie, że to rumuńskie disco polo. A „ciułała” to co? Jeszcze
          gorsze. A oni mają styl (polskie Bojsy wyglądali podobnie) i używają fajnego
          języka. A że wyglądają jak pedały to co. Mnóstwo zespołów tak wyglądało i
          wygląda.
          Co do pochodzenia: Są Mołdawianinami, ale że w Mołdawii spika się po rumuńsku i
          że w Pakistanie jest lepiej pojechali do Rumunii i tam odnieśli sukces.
          • Gość: Super DidzeJ Heniu Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 29.06.04, 18:36
            A co ciekawe ze polscy WIELCY wykonawcy usilowali podbic Europe nawet po
            angielsku spiewali i co? Habemus klapam. Ciemne europejskie mozgi nawet nie
            spojrzaly na Blue Cafe ( zbyt wysokich lotow muzyka). A tu Ozony wyskoczyli z
            kawalkiem spiewanym po rumunsku i podbili nawet Angoli . Jak ktos napisze
            prawdziwy przeboj to moze go spiewac nawet po eskimosku i tak odniesie sukces.
            A trudniej jest napisac przeboj niz wielka natchniona kompozycje.
            • Gość: Gąbek Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.siec2000.pl 30.06.04, 18:34
              Ale w ucho weszło trwało tongue_out I łatwo nie wyjdzie smile Hyhyhy... I zgadzam się,
              język mają udany i niesamowicie dopasowaną do niego pieśń tongue_out A te metafizyczne
              słowa zbitę w życiową prawdę.. achsmile
            • Gość: (....) Re: O-ZONE Dragostea din tei!! - sukces IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 12:43
              to jest racja oni osiągneli popularnośc o jakiej polscy spiewacy mogą
              conajwyzej pomażyć. Piosenka jest genialna w swej formie i spełnia swoje
              zadania. Ma to coś w sobie i wg mnie kasuje 99 procent shitu z VIVY i MTV.
          • staua Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 22.07.04, 01:42
            No coz, zeby odniesc ten sukces, musieli sie nauczyc rumunskiego akcentu i
            nauczyli sie go tylko do spiewania. Jak mowia, to maja tak silny akcent
            moldawski, ze nie da sie nie rozpoznac, skad sa.
            W Rumunii ta piosenka tez jest w radiu, ale malo kto ja lubi. Wpada w ucho i na
            letni przeboj nie gorsza, niz ani nie lepsza niz np. Makarena albo Chalupy. I
            nie jest odpowiednikiem disco polo, bo rumunski odpowiednik disco polo to tzw.
            manele, i tego wlasnie slucha tam "cala wies" (jak ktos nie wie, co to jest,
            niech sciagnie sobie np. Carmen Serban).
    • Gość: migotka Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:09
      sorki ale zaszła pomyłka...oni nie są z Rumunii tylko z Mołdawii
    • Gość: FRODO#ona Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 15.07.04, 11:49
      ZNAM TEN KULTOWY ZESPÓŁ. JEST TO RACZEJ TYPOWE DISCO POLO Z DOMIESZKĄ POPU
      (DOMIESZKA SIĘ JEDNAK NIE UDAŁA I MAMY TU RUMUŃSKIE DISCO POLO W CZYSTYM
      WYDANIU). A TELEDYSK PRZYDAŁOBY SIĘ WYKOPAĆ W KOSMOS, ŻEBY NIE BRUŹDZIŁ RYNKU
      MUZYCZNEGO.
      • Gość: P-77 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:03
        To jest koszmarne - wiadomo że piosenki lata są delikatnie mówiąc mało
        wymagające ale to coś jest nawet poniżej tego poziomu. Mam nadzieję, że w
        polskich mediach sie nie przebije.
        • evildevil321 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 15.07.04, 20:30
          nie skomentuje tego (tfego pocz00cia chumoru)
          • Gość: P-77 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:43
            > nie skomentuje tego (tfego pocz00cia chumoru)
            Nawet jeżeli w założeniu ma to być pastisz to trudno mi go wyczuć. W muyce
            rozrywkowej granica mięszy kiczem zamierzonym a kiczem naturalnym jest często
            trudna do uchwycenia.
            No niech będzie z teledysku wynika, że faceci mają dystans do swego dziełka,
            ale jakoś nie budzi to mojej sympatii.
            Poza tym melodia jest denerwująca.
            • staua Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 22.07.04, 01:43
              Masz racje, wyglada na to, ze maja dystans.
              Ja sie zdziwilam, ze na tym forum ta piosenka jest komentowana, na ogol tutaj
              jest inna klasa, ale chyba po prostu zapanowal sezon ogorkowy smile)
    • Gość: TG Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 16:40
      Bosh... ten kawałek to totalne dno. Masz całkowitą rację - to jakieś Disco
      Romano poziomem sprzed 10ciu lat. Dziwię się, jak MTV i inne Radia Eski mogą
      coś takiego lansować. O-Zone = męskie Tatu... Ble
    • Gość: Sag Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:29
      "Z lekkim powiewem disco-polo" - Dla mnie to disco-polo w swojej najczystszej
      postaci! W dodatku chłopcy zachowują się jak homoseksualiści; i nie obchodzą
      mnie fakty, że być może to tylko chwyt maretingowy - widocznie takie chwyty
      przyprawiają mnie jedynie o zniesmaczenie. Jednym słowem : piosenka, tak jak i
      cały szanowny zepsół O-Zone to jedno, wielkie, niezjadalne, ani tym bardziej
      niesłuchalne gów*o. Pogratulować mogę jedynie wybicia się z takiego kraju,
      jakim jest Rumunia.
      Btw., przytoczę taki jeden cytat...:
      "Nikt ich nie lubi, nikt ich nie słucha, ale wszyscy śpiewają"..; ];->
      • Gość: aero Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.07.04, 02:28
        a wybili sie z rynku rumunskiego przez takich debili z innych krajow (czyli
        takze naszych rodakow, niestety), dla ktorych jest to nagle wielka atrakcja.
        bezguscia totalne smile
        • Gość: Marw Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: 172.16.3.* 22.07.04, 12:38
          A ja myślałem że musyka osiągnęła dno dzięki TATU i Kate Ryan, to jest poniżej
          zera. Tak debilnej i prostackiej piosebnki w życiu !!! nie słyszałem. TO poziom
          Disco Polo z czasów największego absurdu.
      • Gość: dracul Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 20:55
        denerwuje mnie zawsze stwierdzenie, że rumunia "co to za kraj?", jak można się
        z nigo wybić, a my z jakiego kraju jesteśmy?, w czym oni są gorsi?Prubuje się
        ich porównywać często z cyganami, albo jak ktoś tam jedzie to mówi się,że nie
        masz gdzie jechać? itp. Powiem wam jedno,że najbardziej wkurwiające są
        stereotypy o tym kraju i wiochmeni z Polski, którzy mienią się za lepszych, a
        nie mają pojęcia o historii tego kraju i kulturze. Jeżdżę do rumunii i wiem,że
        to piękny kraj. A ha a ci wielcy koneserzy muzyki jak siebie nazywają, bo im
        się kojarzy utwór dragostea din tei z disco polo albo jeszcze z innym
        badziewiem napewno słuchają muzykę, której nie można zanucić albo ich wykonawcy
        jęczą na scenie tak jakby udawali,że przeżywają orgazm, którego nigdy nie uda
        im się przeżyć.
    • Gość: Olga Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.net.autocom.pl 24.07.04, 20:55
      Jeśli chcecie się czegos odowiedzieć o O-ZONE to wchodżcie na
      ozoneczka.blog.onet.pl
    • toja19 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 25.07.04, 13:02
      Gość portalu: gąbek napisał(a):

> Znacie ten kultowy zespół, ze świeżo wylansowanym singlem DRAGOSTEA DIN TEI?
      > Cud i miód i palce lizać, ukoronowanie gustów muzycznych. Chłopaki są z
      > Rumunii i tworzą zajebista muze. Mieszanka popu z lekkim powiewem disco-polo.
      > Btw, teledysk jest wyrąbany w kosmos.

Oni nie są z Rumuni, tylko z Mołdawi. Kariere najpierw co prawda zrobili
      w Rumuni i śpiewają po rumuńsku.
      A teledysk zwałowy smile
      • Gość: Kropka Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: 195.136.126.* 20.08.04, 16:55
        No w końcu muszę to wylać z siebie. To jest jeden wielki shit a co gorsza
        puszczają to na każdej stacji. Od miesiąca nie słucham radia, bo aż boję się
        włączyć. Jak włącze i się na to natknę, to radio poleci przez okno! Denerwuje
        mnie okropnie ten "wielki hit" uncertain Aż mam ochotę miechem porzucać ze złości,
        ale jakoś się powstrzymałam.
        --
        "The best is yet to come"
        • Gość: olgis moja droga asfaltowa IP: *.chello.pl 27.08.04, 21:29
          to kwestia gustu
    • grace81 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 25.08.04, 21:26
      Radiowa tandeta do letnich dyskotek.
    • nadzieja_zalogowana Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 11.09.04, 21:18
      Gość portalu: gąbek napisał(a):

> Znacie ten kultowy zespół, ze świeżo wylansowanym singlem DRAGOSTEA DIN TEI?
      > Cud i miód i palce lizać, ukoronowanie gustów muzycznych. Chłopaki są z
      > Rumunii i tworzą zajebista muze. Mieszanka popu z lekkim powiewem disco-polo.
      > Btw, teledysk jest wyrąbany w kosmos.

fajny tekst... dawno sie tak nie usmialam... trafil kurcze w moje poczucie
      humoru smile))
      pozdrawiam serdecznie...
      • tegoslaw_szuka_zony Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 07.10.04, 15:19
        nadzieja_zalogowana napisała:

> fajny tekst... dawno sie tak nie usmialam... trafil kurcze w moje poczucie
        > humoru smile))

W, dodajmy, ogromnie niezwykle i oryginalne poczucie humoru...
    • Gość: Kagarro Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 22:07
      Na dodatek jest jeszcze druga wersja etgo utworu smile
      Świetny post, myślałam, że dowcip na gazecie uamrł śmiercią menczennika, a tu
      prosze, jaka niespodzianks smile
      • Gość: Kagarro Byki :) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 09:34
        Biorąc mój post pod lupę, faktycznie można zobaczyc, że humor ledwo zipie smile
    • Gość: bleah Re: O-ZONE Dragostea din tei!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:17
      <bez komentarza odglos jak wyzej autor>
    • maja1994 Re: O-ZONE Dragostea din tei!! 13.09.04, 14:09
      Zgadzam się z wszystkimi którzy twierdzą że wersja O-ZONE jest lepsza.
      Pozdrawiam wszystich którzy uważają tak samo jak ja (tych którzy się ze mną
      niezgadzają też pozdrawiam).

Maja1994

ps. jeśli ten tekst posiada jakies błędy to SORRY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka