Gość: little dolly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:23 Goo Goo Dolls to mój ulubiony zespół, co wy o nim sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martynka_ARC GGD =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 00:56 lubie GGD ...mam pytanie...gydby ludzie napisali ze ich nie lubia przestalabys ich sluchac? bo ja nie :o) slucham dla siebie a nie dla innych i nie potrzebuje zadnego poparcia u ludzi :o) mam nadzieje ze Ty tez :o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: GGD =) 07.08.04, 11:28 Gość portalu: Martynka_ARC napisał(a): > lubie GGD ...mam pytanie...gydby ludzie napisali ze ich nie lubia przestalabys > ich sluchac? bo ja nie :o) slucham dla siebie a nie dla innych i nie potrzebuje > > zadnego poparcia u ludzi :o) mam nadzieje ze Ty tez :o) a swinki pewnie wciaz nie nakarmione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC GGD =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 23:19 nie szpieguj mnie QL na nastepnym meczu Cie zaatakuje:p (L) ! =) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: GGD =) 16.08.04, 08:54 Zespół jakich wiele, nie jest to złe. Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: Goo Goo Dolls najlepsz!!!1 16.08.04, 22:33 Gość portalu: little dolly napisał(a): > Goo Goo Dolls to mój ulubiony zespół, co wy o nim sądzicie??? Nic bo nie zasluguja na moje sady, nie znizam sie do takiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: Goo Goo Dolls najlepsz!!! IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 16:23 "Nic bo nie zasluguja na moje sady, nie znizam sie do takiego poziomu." a NIC to nie jest w swoim rodzaju sadem? Odpowiedz Link Zgłoś