Dodaj do ulubionych

W którym roku skończył się rock?

• Gość: .No one specjal. Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.gdynia.mm.pl 22.09.05, 20:16
      Rock sie nigdy nie skończył..moze jego rewolucja staneła w jakims momencie..ale
      nigdy sie nie skonczył..rock zyje w ludziach...moze i faktycznie nie mozna
      powiedziec o żadnym zespole tego jeszcze nie było...ale wszyscy staraja sie
      zrobic coś niezłego smileI to jest fajne...rock stanowi i muzyka i ludzie..którzy
      ja kochaja..a oni zawsze istnieli..istnieja..i będa istniec..a wiec rock
      przetrwa...
    • Gość: anka Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:17
      GADACIE ŻE ROCK SIE SKONCZYŁ TAK ?!! ZE TO POPŁUCZYNY ??!!!! CO ZA DEBIL TO
      NAPISAŁ. ROCK TO WSPANIAŁA,ZAJEBISTA MUZYKA,PEŁNA ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ROCK
      NIE UMARŁ ROCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lena Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:18
      osoba ktora pisala tenb komentarz napewno nie slucha rocka i nie chodzi na jego
      koncerty bo gdyby tak bylo napewno nie napisala by swojej notataki ROCK ZYJE I
      BEDZIE ZYL
    • Gość: macio Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 20:24
      głupi tekst. moze ten stary przemija ale jest tyle odmian wsyzstkiego to nigdy
      nei umrze bo ma wiernych fanów a takich frajełów to nie wiem skąd biorą
      piszących takie teksty
    • Gość: Zimo Skonczył sie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:27
      Rock to metale, brudasy poubierani na czarno w glanach... dużo ich sie narobiło
      • Gość: Brylas Re: Skonczył sie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:29
        Gó.. prawda.... to że jest pare kompletnych popaprańców ,ktorzy myślą że jak
        założą czarną koszulke, czarne spodnie i czarne glany, nie oznacza iz rock się
        skonczyl.... niektóre rockowe kawalki sa rownie gowniane i komercyjne jak jakis
        Hip hop czy Disco (mandziaryna tongue_outtongue_outtongue_out)
    • Gość: ... Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:28
      Rock żyje tak jak żyje dzięki niemu Punk, żyje własnym życiem i nie skończy się
      póki ktoś go będzie słuchał... a najlepszymi zespołami są te, które nigdy nie
      znajdą się na listach przebojów, bo to one właśnie są prawdziwe i nie robią nic
      pod publike... Słucham różnej muzyki np. Punk, Ska & reggae i dla wielu każdy z
      tych gatunków już się skończył - bzdura! "Punk rock never die but we will"!!!
      tak samo jak stry dobry rock i każda inna muzyka... "pi......na era techno" ;P
    • wiczka1 Re: W którym roku skończył się rock? 22.09.05, 20:29
      Rock nie jest martwy dopuki ktokolwiek słucha jeszcze rocka. To jest coś
      zajebistego, tego nie da się nie da tak poprostu umarwić.
    • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:30
      rock żyje póki ludzie go słuchają więc nioe wciskać mi tu kitu z datą 1954-1979
    • Gość: daga Re: W którym roku skończył się rock? IP: 83.238.56.* 22.09.05, 20:31
      moim zdaniem rock skończył się ok 1999r juz ostatecznie.Teraz jak widze
      tych "rockowców" to mi zbiera na wymioty
      • Gość: Brylas Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:34
        To że niektorzy probuja pokazac wszystkim jak bardza sa <rockowi> i wygladaja
        absolutnie smieszne w tych wszystkich swoich cwiekach, obrozach i skorach i
        sluchaja gowna. Rock : 1954-FOREVER
        • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:42
          w moim otoczeniu nie ma za dużo rokowców, ale mam kumpele która z hip hopu
          przerzuciła sie na rock. dlaczego?? bo rock to normalna muzyka, a nie jakieś
          joł joł czy nawalana jak techno. ale każdy ma swoje zdanie ...
          • Gość: daga Re: W którym roku skończył się rock? IP: 83.238.56.* 22.09.05, 20:46
            nie watpie...ale mi osobiście rockowcy(nie sam rock)źle się kojarzą.Wiem że są
            wyjątki ale już tak mam... nic na to nie poradze
        • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock?dodagii innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:51
          ale jak rozumiesz pojęcie ,,normalni" bo ja nie chodze ciągle w glanach i w
          skórach, na czarno faky, ale jeśli uważasz że rockowcy są anormanlni to jesteś
          nietolerancyjna i ja też moge być mówiąc że normalni są tylko rockowcy i są oni
          porządni a hip hopowcy techno-ludki i clubowicze są poj*****. więc sory ale...
          • Gość: daga Re: W którym roku skończył się rock?dodagii innyc IP: 83.238.56.* 22.09.05, 20:55
            nie twierdze ze sa NIENORMALNI poprostu nie podoba mi się ten styl.W moim
            otoczeniu jest troszkę rockowców i większości wyglądają tak jak pisałam
            wcześniej i jeszcze do tego długie włosy uncertain NIE PODOBA mi sie to...proste
            • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock?dodagii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:01
              ale jak ktoś sie tak nosi to jesgo sprawa i @#$% ludzią których tas muza ten
              styl bycia nie kręci oceniają nic o onim nie wiedząc, nie znjąc tej muzyki
              więc ....
      • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock? do Dagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:36
        przepraszam szanowną dage, jak widze hip hopwców to zbiera mi sie na żygi
    • voodoomaster Re: W którym roku skończył się rock? 22.09.05, 20:34
      ROCK sie nigdy nie skonczy bo caly czas sa jego fani...fani nigdy nie
      zgnia...jest bardzo wiele odmian rocka i kazda odmiana ma wilu fanow (wiem bo
      sam jestemtongue_out)...moze wydaje wam sie ze fanow rocka jest malo bo malo jest ludzi
      chodzacyh w glaach i ubranych na czarno (ale rock to nie tylko metal-jedna z
      odmian)...wiec ROCK bedzie WIECZNY!!!
      • Gość: gwoździu Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.09.05, 23:14
        po pierwsze myśle iż to najgorszy reportaż jaki można było wymyśleć...
        dziennikarze już nie mają czego rozkminiać... po drugie komantarze są
        śmieszne... z tego co czytałem hiphopowcy mają telewizor w gaciach... znam dużo
        takich osób które wcale nie popieraja takiego stylu ubioru a jedna kochaja
        hiphop... pozatym nie czepiajcie sie ubioru... bo rockowcy pięknie też się nie
        ubieraja... a i hiphop wcale nie jest byle czym... tak jak to juz napisała
        jedna osoba mówi o życiu...słucham hiphopu słucham rocka słuchaj wszelkiego
        rodzaju muzyki... słucham tego co lubie i to co ma sens... nie zawsze zależnie
        od rodzaju jakim jest... to tyle
    • Gość: Freyja Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:35
      Rock sie nigdy nie skonczy!!!!!!
      • Gość: Brylas ROCK: 1954-FOREVER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:38
        to że niektorzy oceniaja muzyke po tym ,jak wygladaja co poniektorzy sluchacze,
        nie swiadczy o tym ze jest kiszka.... prawdziwy ,niekomercyjny i wlasnie taki
        jakiego kochamy-rock bedzie istnial zawsze- mimo ze tak ciezko odnalezc pozadny
        zespol...
    • Gość: RZEZNIK Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:36
      Aż sie rzygac chce jak ktos pisze takie bzdury!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: daga Re: W którym roku skończył się rock? IP: 83.238.56.* 22.09.05, 20:40
        wiesz poza takimi gatunkami chłopców isnieją jeszcze normalni chłopcy tongue_out a
        glany czarne skóry itp to jest okropne!!
    • Gość: Maniek Rock IP: *.localdomain / 217.96.44.* 22.09.05, 20:37
      Rock żyje tylko zasrany hip hop się wpieprza.Jest gdzieś tam w koncie i jest w
      niektórych w nas.
    • Gość: Mysza Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:38
      Wybacz ale rock moim zdaniem sie po prostu nie skończył. Sama słucham tego
      rodzaju muzyki i uważam że "zginie" on dopiero gdy nikt nie bedzie już go
      słuchał, lecz to chyba nie nastąpi prędko--wink Każdy zespuł rockowy tworzy
      jakieś inne nuty i ma coś innego do przekazania!!! I są ludzie którzy
      tych "szarpidrutów" słuchają(nie lubie tego okraślenia) FANI ROCKA ŁĄCZCIE
      SIĘ!!!!
    • voodoomaster Re: W którym roku skończył się rock? 22.09.05, 20:39
      i piepszenie ze rock jest martwy to tylko piepszenie...to jest tak jak
      Ci "wielcy" politycy mowia przed wyborami co oni nie zrobia (szuje-jak kazdy
      poliytk...chca tylko wladzy i pieniedzy kraj sie dla nich nie liczy...nazywaja
      sie patriotami a prawdziwi patrioci zgineli za wolnosc polski)...
      • Gość: sharon Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:15
        o boziu ale wy glupoty opowiadacie! az mi sie was zal ztrobilo!
        po 1.glany i czarna koszulka to niee rock tylko m,etal a to zasadnicza
        roznica.po 2 to nie umrze nigdy bo ciagle jest pelno fanow tego typu muzyki
        mmimo ze przewazaja fizole-dresy ktore sluchaja tylko tego co madne(parz hip-
        hop <-----<zygi>;/) ta muzyka nie umrze nigdy!!!!!
      • Gość: prezes Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:59
        zgaadzam się rock nigdy nie umarł
    • Gość: sara Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.local.matmed.pl / 213.17.234.* 22.09.05, 20:41
      rock zyje to jest prawdziwa muzyka nie to co hh i techno tego uzyka nazwac nie
      mozna np woodstock fetiwal im ryska riedla tam sie czuje klimat jest wspaniala
      atmosfera a jesli zaprzeczycie tzn ze tam nie byliscie albo jestescie inni...
    • Gość: nata Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:44
      Nie jest martwy! Są ludzie (np.JA) którzy tego słuchaja i bardzo ich za to
      szanujesmile
    • Gość: Michał Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:49
      chyba autor zapomnial o paru znaczacych zespolach ktore byle pozniej(po '79)
      m.in Eurythmics ktory zrewolucjonizowal muzyke rockowa.Queen tez nie umarl w
      79. predzej umrze hip hop (juz sie konczy Bogu dzieki) niz rock!!!
    • Gość: SNAIL 666 Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:50
      ROCK ŻYJE CAŁY CZAS I POJAWIAJĄ SIE JEGO RÓŻNE ODMIANY A ROCK NIGDY NIE UMARŁ A
      CO LEPSZE JESZCZE BEDZIE "MODNY"
      • Gość: ... Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:53
        Oby nigdy nie był modny bo inaczej zmieni się w jeszcze w takie coś jak
        komercyjny i lipny HH... Choć HH nie opluwam bo niektóre "piosenki" lubie...
        • Gość: Duśka Bujajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lomza.mm.pl 22.09.05, 20:56
          Rock nigdy sie nie skończy!! Bo co więcej hh jest w mediach i nikt nie slyszy
          zbyt czesto rcka?? TO niech nie slyszy ale sa nowe zespoły które grają tak
          zwanego jakbyś nie wiedził alterantywnego rocka bambusie
      • Gość: gac Re: W którym roku skończył się rock?do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:58
        czytajcie ludziki. tongue_out nie roztrzygniemy tego kiesy umarł rock... BO NADAL ŻYJE
        a jeśli ktoś inaczej uważa nie to powie grupie rockersów czy metali i zobaczymy
        czy nie będzie latał a więc jak powiedziała koleżanka mych..." ROKOWCY ŁĄCZCIE
        SIE" i niech gra rock a'roll
    • Gość: Soul Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:52
      Ciś na bambus korasie! a co ze SEPULTURĄ? METALLICĄ? jesteś za głupi żeby
      zrozumiec piękno tej muzyki...
    • Gość: hugo ROCK (1954-forever) IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.09.05, 20:54
      Rock nie ginie, rock się wycisza. Przez ostatnie dziesięciolecie media
      wykreowały modę plastikowego pop'u czyli łysych panów i różowych pań bawiących
      sie w rytm ,jak określił to pan Wojeciech Mann, "komputerowego plumkania".
      Istnieją na szczęście oazy rocka i ludzie, którzy uchronili się przed "popowym
      bombardowaniem". Są to ludzie mający własny styl, są to ludzie na swój sposób
      orginalni. Oni właśnie powodują, że rock odradza się i staje się znowu
      popularny.
      Nie próbuję w żaden sposób negować wszechobecnej muzyki pop, wręcz
      przeciwnie, niech się rozwija. Przeszkadza mi w niej tylko to, że jest
      monotonna, nudna i przestarzała. Przydało by się jej nowe tchnienie...
    • Gość: pat Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.gorzow.mm.pl 22.09.05, 20:56
      Rock był, jest i bedzie i nigdy sie nie skończy. Moze ty odczuwasz to bo
      przebywasz z takimi ludzmi? Bo ja uwazam ze rock ciagle zyje, rock musi zyc w
      tobie.
    • Gość: TECHNO RuLeZz :) Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:57
      Jak dla mnie Rock sie mógł nigdy nie zaczynać bo po co ? pełno teraz brudasów
      którzy sie cieszą brudnymi glanami i szpanują nimi hehehe big_grin no tak jest uncertain heh
      trzepia tymi łbami jak jacyć po****** i ich to cieszy sama widzialam kiedys na
      dniach mojego miastaczka ! wink TECHNO TuleZzZz... i hh tesh wink tschranz kocham i
      nie zamierzam byc brudasem tak jak Wy miłośnicy tej hały !!!!! Metal to samo
      bLEEEEEEEE uncertain porażka jedna wielka ... (teraz pewnie mnie zmieszacie z błotem
      ale to standard wink jak to brudasy ) sija wink
    • Gość: punk Re: W którym roku skończył się rock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:58
      Nie zgadzam sie z tym, że rock juz nie istnnieje! ISTNIEJE !!! OWszem jest
      bardzo dużo zasmarkanych niiby zespołó które wejdą na szczyty, aby za dwa
      miesiące nagrać płyte z Eminemem ale tym podobnym... ALe są jeszcze prawdziwe
      kapele rockowe, punk rockowe, grające rock alternatywny itp.! Są ludzie którzy
      słuchają rocka i są punkami! Rock nigdy sie nie skończy! Jeśli nie znacie
      piosenek "o których dałoby się powiedzieć <tego jesazcze nie było>"
      posłuchajcie kawałków formacji Green Day lub System of A Down!!! zaraz poznacie
      że Rock nadal jest ŻYWY!
    • Gość: Ikar Gościu chyba ci wali!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:58
      Chłopie Ira Offspring Nirvana Metallica... SEX DRUGS & ROCK AND ROLL Rock
      panuje!
      • spiketheforious Re: Gościu chyba ci wali!! 22.09.05, 21:11
        Nie wiem kogo wali ale chyba zdrowo! Rock nadal żyje może jest trochę ... hm,
        zmieniony! godsmack, bon jovi, the offspring, green day, linkin park, przeciez
        to są prawdziwe zespoły rockowe! Po za tym teraz muzykę tworzą również młodzi,
        więc oni też chcą przejać pałeczkę. Oczywiście - są wielkie porażki, ale też są
        wielkie odkrycia! Nie wolno się zamykać na dany przedział LAT, trzeba iść do
        przodu! Teraz gwiazdy (nie wszystkie) obierają trochę inny kurs niż dawniej.
        Nie biorą dragów, zakładają rodziny itp. Ale jedno jest zachowane - MYŚL
        PRZEWODNIA i to jest NAJWAŻNIEJSZE!!!!!
        • Gość: marika_13 Re:Greenday, Linkin Park, Good Charlotte- to rock! IP: *.itpp.pl 22.09.05, 21:36
          ludzie na kazdym muzycznym kanale leci chociaz raz dziennie piosenka
          greenday "wake me up when september ends". posluchajcie jej i sami ocencie czy
          to rock!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka