Gość: Sowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 18:16 CO SADZICIE NA TEN TEMAT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amelia Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 00:40 Muse są świetni. ich płyte 'Origin of symmetry' słyszałam juz w maju. Tylko dlaczego Leszczyński napisał w recenzji, ze jes to ich debiutancka płyta? poprzednia "Showbiz" jest bardziej light, ale tak samo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deKris Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 10:11 Czy są synami, to mnie nie obchodzi - nie wrzucajmy ich do jakiejś szuflady. A co do Leszczyńskiego, to na tym forum już trochę zostało opisane. A pozatym ma refleks szachisty. A Muse, hmm, cały czas słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 14:49 Muse zdołali wypracować własne brzmienie, które raczej nie da sie porównać z Buckleyem. Na zywo sa jeszcze lepsi. na scenie sa niesamowicie skupieni na muzyce,a głos Matthew Bellamy'ego kruszy szkło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 18:15 TO ZE NAZWALAM MUSE SYNAMI BUCKLEY`A MOZE BYC DLA NICH JEDYNIE KOMPLEMENTEM. I TO JAKIM! SA SWIETNI, GENIALNI, ALE BUCKLEY BYL JEDYNY - NIKT MU NIE DOROWNA, NIESTETY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deKris Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 21:52 Dobra, dobra, SPOKOJNIE!!!? A teraz coś spokojniejszego. Bardzo lubię Hyper Music z Origin... A całą płytkę kupiłem bo słyszłem Uno i 'nie pamiętam tytułu' na Viva Zwei, poza tym, Plug In Baby, i chyba raz byli w Overdrive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 20:39 BLISS JEST SWIETNE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: 193.150.166.* 06.11.01, 16:33 w ostatnim Tylko Rocku Waiss odslonil cala prawde o muzyce Muse.....to sa oszusci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deKris Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: 217.11.142.* 07.11.01, 14:51 no właśnie, jestem niemile zaskoczony recenzją p. Weissa. Znacznie lepszą, a wręcz b. pozytywną recenzję dał Leszczyński z Gazety, a za nim to nie przepadam. Są gorsze płyty i dostają więcej gwiazdek. Ale, fani Muse wiedzą swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: 193.0.117.* 23.11.01, 17:10 a daj spokoj! jacy synowie???!!!?? muse to maksymalna tandeta. nie obrazaj buckleya, bo sie biedak w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milene Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.w.club-internet.fr 31.12.01, 17:21 Gość portalu: zoe napisał(a): > a daj spokoj! jacy synowie???!!!?? muse to maksymalna tandeta. nie obrazaj > buckleya, bo sie biedak w grobie przewraca... Calkowicie popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek4 Re: MUSE TO SYNOWIE JEFFA BUCKLEYA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 01:04 Nie wiem, czy Jeff Buckley przewraca się w grobie, ale jeśli Muse to nawet nie jego synowie, to co z tego... I tak, jak dla mnie, są niepowtarzalni i wnoszą dużo świeżości. P.S. "Space Dementia" jest dla mnie the best. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś