Gość: nie-venus IP: 10.10.129.* 05.12.02, 19:23 Chodzi o zakład. Ja twierdzę (wiem, że się wystawiam, ale trudno), że przebój Bananaramy pt. Venus najsamprzód śpiewali Beatlejsi. Czy kto dowód mi da? Jak jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Shocking Blue i już 05.12.02, 19:28 A ja twierdzę że pierwsi wykonywali go Holendrzy z Shocking Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers Re: Shocking Blue i już 05.12.02, 20:54 ...i masz racje.... to byl "one hit wonder" w stanach ten kawalek tez sie strasznie podobal wiec wybuchla SBmania tysiace rozwrzeszczanych malolatek pod hotelem... goscie z grupy powiedzieli ze maja to gdzies i sie boja i zeby do samolotu ich natychmiast zawiezc... od tej pory se spokojnie pala maryche w holandii z kariery wiele nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Shocking Blue 05.12.02, 20:57 Nawet zwrot nie bardzo bo wokalistka jest strasznie gruba obecnie... widziałem ich jakiś czas temu w programie typu "Czy wiedzieliście, że oni jeszcze żyją?" (no dobra, aż tak strasznie się nie nazywał) na niemieckiej tv. Odpowiedz Link Zgłoś