Gość: daisy IP: 212.106.159.* 12.12.02, 15:22 Witam i bardzo serdecznie pozdrawiam.Mam pytanko dotyczace zespolu Nirvana,a wiec chodzi mi o tytul plyty z ktorej jest ten utwor"Smeels like teen spirit" Bardzo dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: mam pytanko 12.12.02, 15:23 niewazne. modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: mam pytanko IP: *.acn.pl 12.12.02, 15:33 Nieważne po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: mam pytanko IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 12.12.02, 15:33 E, nie nabijajce sie z Dziewczecia, takie czasy, ze mlodziez nie wie. Plyta Nevermind, 1991 rok Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mam pytanko 12.12.02, 15:43 ej, odpowiedzi wysylamy tylko na skrzynke! ) czeba poszukac, a nie tak dawac na tacy, ot co. Poza tym wypowiedzialem sie merytorycznie m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: mam pytanko 12.12.02, 15:51 kurde... ale mnie dziwne wspomnienie naszlo jak pomyslalem o tym numerze... juz go dawno nie slyszalem, chyba poszukam jakiejs starej tasmy ale ja nie o tym... ostatnio w trojce jakis pan zapowaidajac ten numer (a wiec sklamalem, mowiac ze go dawno nie slyszalem) przetlumaczyl go: pachnie jak ten spiryt calkiem przyzwoicie nie uwazacie? pozdr. -- Odpowiedz Link Zgłoś