23.08.06, 11:08
od wydania nowej plyki troche juz minelo wiec mysle ze kazdy zainteresowany wyrobil juz sobie opinie , jak wam sie podoba ? czy wolicie skin ze SA czy jej solo popise kreca was bardziej ?

swoja droga wybiera sie ktos na koncert do stodoly ?
Obserwuj wątek
    • Gość: music Re: Skin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:58
      Wybieram się na koncert. Co do płyt, Skin w SA i Skin solo- to dwie różne
      historie. Skunk Anansie uważam za jedną z najlepszych rockowych grup z Wysp i
      żałuję, że nagrali tylko trzy albumy. Skin bez chłopaków gra trochę inaczej,
      chociaż na ostatniej płycie słychać trochę nawiązań do dawnych dziejów. Ale jak
      dla mnie, z takim głosem, ona może śpiewać o obieraniu ziemniaków do rytmu
      disco, a i tak będzie pięknie.
      • mucha_na_dziko1 Re: Skin 24.08.06, 00:48
        Tylko pierwsza plyta SA byla jak dla mnie Ok, pozniej zaczeli przynudzac.
      • madylion Re: Skin 24.08.06, 08:36
        mysle na powaznie nad wyjazdem do spodka, tylko qurcze samemu to nie ciekawa perspektywa....

no ale jeszcze troche czasu zostalo
    • fake.no.more Re: Skin 24.08.06, 11:03
      Uwielbiam(-lem) Skin pod kazda postacia, Fake Chemical State, to jedna z moich
      ulubionych plyt, moim zdaniem lepsza od Faithfullnes. Na koncert juz nie moge
      sie doczekac, na open'erze bylo za wczesnie, za jasno, ale i tak MEGA!
      pozdrawiam fanow czarnej pantery wink
    • madylion Re: Skin 24.08.06, 14:13
      ja bardzo zaluje ze nie bylem na opener'e, nawet sama skin pisala na swoim forum na temat koncertu w gdansku - musialo byc niezle...
    • crazy.berserker Re: Skin 25.08.06, 10:41
      O, a ja nie bardzo lubię tę wokalistę - niezaleznie ot tego czy z grupą SA czy
      solo. Jej głos wydaje mi się taki "płaski" bez emocji sad I utwory też osłuchują
      mi się bardzo szybko - 3 przesłuchania i płyta ląduje na półce "na wieczne
      czasy" - ale taki już ze mnie dizwny człowiek że niespecjalnie lubie damskie
      glosy - no może za wyjątkiem Arethy Franklin. Jesli grany jest rock - to jak
      dla mnie lepiej na wokalu sprawdzają się faceci.
    • madylion Re: Skin 10.09.06, 11:13
      na stronie stodoly pojawily sie info, no cuz bilet troche przydrogi uncertain ale skin nie przepuszcze

jest ktos z lodzi chetny na wspolny wyjazd/wloczenie sie po ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka