Dodaj do ulubionych

Nawalanka nowej Metalliki

IP: *.wp-sa.pl 30.04.03, 08:51
Podobno na nowej Metalice 70 minut łomotu smile)
muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=8310
Obserwuj wątek
    • aric666 Re: Nawalanka nowej Metalliki 30.04.03, 09:30
      Nie wiem czy gość się zsikał pisząc to czy nie, ale na jakichs prochach chyba
      był.smile
      No cóż poczekamy, zobaczymy. Odsłuchamy i stwierdzimy. Nie ma co się podniecać
      proszem pana. Jak pan odstawisz prochy i posłuchasz to może inaczej to
      odbierzesz.smile
      • Gość: greg Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.man.polbox.pl 30.04.03, 13:28
        Nowy materiał jest kapitalny. W ciągu 75 minut płyty nie ma praktycznie
        solówek, nie ma łagodnych intro do utworów jest potężny walec dzwięku. Takiej
        płyty Metallica jeszcze nie nagrała, a "Kill Em All" przy niej to Britney
        Spears.
        • pagan.gh Re: Nawalanka nowej Metalliki 30.04.03, 13:32
          Gość portalu: greg napisał(a):

> Nowy materiał jest kapitalny. W ciągu 75 minut płyty nie ma praktycznie
          > solówek, nie ma łagodnych intro do utworów jest potężny walec dzwięku. Takiej
          > płyty Metallica jeszcze nie nagrała, a "Kill Em All" przy niej to Britney
          > Spears.

A skąd to wiesz? smile
          • Gość: loveletter Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:15
            pagan.gh napisał:

> Gość portalu: greg napisał(a):
            >
            > > Nowy materiał jest kapitalny. W ciągu 75 minut płyty nie ma praktycznie
            > > solówek, nie ma łagodnych intro do utworów jest potężny walec dzwięku. Tak
            > iej
            > > płyty Metallica jeszcze nie nagrała, a "Kill Em All" przy niej to Britney
            > > Spears.
            >
            > A skąd to wiesz? smile

Być może z tego samego źródła co ja - z kazaa.
            Tyle, że ja temu jakoś tak nie ufam. Na osiem kawąłków które miały być utworami
            z St. Anger sześć okazało się czymś co tam nigdy nie trafiło, albo z jakichś
            starych płyt metallicy, albo w ogóle innych kapel (ale dzięki temu poznałem np:
            meshugge smile).
            Ale dwa z nich ... hmmm. No kurka - jeśli to jest metallica (bo nie potrafię
            stwierdzić tego z całą pewnością. Gdyby wokalista śpiewał to rozpoznałbym
            hetfielda, ale on growluje smile) to faktycznie dość mocno odeszli od reload'a.
            Jeden z kawałków brzmi jak white zombiee (kojarzycie tę kapelę? świetna,
            autentyczny czad i do tego oryginalny), a drugi jest instrumentalny -
            dynamiczny, z zajebistymi kotłami ....
            Fajne to było ... hmmm... no nie wiem. Napiszę więcej jak ściągnę jakieś inne...

Lov.
            • pagan.gh Re: Nawalanka nowej Metalliki 30.04.03, 15:56
              Gość portalu: loveletter napisał(a):

> Być może z tego samego źródła co ja - z kazaa.
              > Tyle, że ja temu jakoś tak nie ufam. Na osiem kawąłków które miały być
              utworami
              >
              > z St. Anger sześć okazało się czymś co tam nigdy nie trafiło, albo z jakichś
              > starych płyt metallicy, albo w ogóle innych kapel (ale dzięki temu poznałem
              np:
              >
              > meshugge smile).
              > Ale dwa z nich ... hmmm. No kurka - jeśli to jest metallica (bo nie potrafię
              > stwierdzić tego z całą pewnością. Gdyby wokalista śpiewał to rozpoznałbym
              > hetfielda, ale on growluje smile) to faktycznie dość mocno odeszli od reload'a.
              > Jeden z kawałków brzmi jak white zombiee (kojarzycie tę kapelę? świetna,
              > autentyczny czad i do tego oryginalny), a drugi jest instrumentalny -
              > dynamiczny, z zajebistymi kotłami ....
              > Fajne to było ... hmmm... no nie wiem. Napiszę więcej jak ściągnę jakieś
              inne..
              > .
              >
              >
              > Lov.

Bądź pochwalony jeśli to prawda smile
              Ja też coś z Kaazy ściągałem i nic nie było nawet matallicą.
              Pech, ale dzisiaj też będę próbował.
              pozdro
            • Gość: greg Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 19:47
              Gość portalu: loveletter napisał(a):

> pagan.gh napisał:
              >
              > > Gość portalu: greg napisał(a):
              > >
              > > > Nowy materiał jest kapitalny. W ciągu 75 minut płyty nie ma praktyczn
              > ie
              > > > solówek, nie ma łagodnych intro do utworów jest potężny walec dzwięku
              > . Tak
              > > iej
              > > > płyty Metallica jeszcze nie nagrała, a "Kill Em All" przy niej to Bri
              > tney
              > > > Spears.
              > >
              > > A skąd to wiesz? smile
              >
              > Być może z tego samego źródła co ja - z kazaa.

Nie. Z oficjalnej prezentacji w Universalu, jaka odbyła się kilka dni temu.
              Proste.
    • Gość: Lukas Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 14:23
      "Poza URLICHEM pozostałych panów też chwalić będziemy.
      HETFIELD i HAMMET wyzbyli się w końcu uzależnienia od –
      poniekąd – męczących gdzieniegdzie, długich solówe.k"

To z tego artykulu.Pisal chyba jakis
      nu-metalowiec.Meczace solowki?? Gdzie one byly na plytach
      Metalliki????? Coz ,obawiam sie ,ze plyta bedzie (jest)
      bardzo "nieMetalikowa",a nie tego oczekwialem.
      • Gość: xamel Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.dop.krakow.pl 30.04.03, 16:22
        Gość portalu: greg napisał(a):

> Nowy materiał jest kapitalny. W ciągu 75 minut płyty nie ma praktycznie
        > solówek, nie ma łagodnych intro do utworów jest potężny walec dzwięku. Takiej
        > płyty Metallica jeszcze nie nagrała, a "Kill Em All" przy niej to Britney
        > Spears.

?????? nie ma solowek ?????
        to po ch... im 2 gitarzystow ???
        walec dzwieku ?ale w stylu britpopu ? czy punku ? i co ze starym dobrym
        metalem ??
        Hammet nie grajacy solowek ????
        to moze niech juz sie uda na emeryture - po co on tam ???
        • Gość: ciemna Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.tvk-gaj.pl 30.04.03, 18:15
          co to znaczy grołlowac?
          • Gość: xamel Re: Nawalanka nowej Metalliki IP: *.dop.krakow.pl 30.04.03, 18:18
            z kontekstu wynika ze chyba "nie grac solowek" smile
      • Gość: eetfuk taaaaa.... :-/ IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.03, 21:49
        to samo chcialem skomentowac, koles chyba ma na mysle te nudne solowki
        z 'master of puppets', 'battery', 'dyer's eve'. A wiecie... najgorszy kawalek
        to w ogole orion, metallica powinna sie go wstydzic - taki przytulaniec.

koles, ktory napisal ten artykul jest popaprany. amen.
    • miecio4 Recenzja St. Anger 30.04.03, 18:19
      Nie moja recenzja- nie krzywcie siesmile
      www.nuta.pl/plyty/plyta.html/1094.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka