Gość: Pata_xD IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 12:57 Chce sie nauczyc gry na basie... ale narazie tylko chce bo nie wiem o basie prakrycznie nic (oprócz tego ze brzmi pieknie ) Może ktos by mi pomógł... Czy musze sie uczyc grac pierw na gitarze klasycznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wart Re: co przed basem? IP: 217.153.84.* 02.06.07, 13:04 tak, najpierw gitara klasyczna, później trójkót, cymbałki, flet poprzeczny albo saksofon, kobza, dudy po tym jeszcze tylko jazda rowerem po górkę bez trzymanki i możesz zaczynać grę na basie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: co przed basem? IP: *.chello.pl 02.06.07, 13:09 Nie ma potrzeby uczyć się grać na 6 strunach, przecież chcesz grać na basie...Warto byłoby poprosić kogoś, kto pokazałby Ci jak go stroić i pokazał kilka ćwiczonek jakichś wstępnych. Warto też od początku zagłębić się w nutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pata_xD Re: co przed basem? IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 13:13 z nutkami sobie radze... xD a do WART'a to do jego opisu duzo mi nie brakuje bo trójkót, cymbałki, flet poprzeczny i rower mam juz zaliczone Odpowiedz Link Zgłoś