mamut72 12.07.07, 23:44 Czy ktoś wie, gdzie można jeszcze kupić płytę "Novi Singers sing Chopin"? Ostatnio nakład został wyczerpany nawet "u źródła" (w Polskich Nagraniach)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: Novi Singers 13.07.07, 10:31 Zagugluj i poszukaj. Pewnie mają na allegro. A tu? www.fonorama.net/sklep/novi-singers-p-29284.html Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Novi Singers 13.07.07, 15:30 Novi Singers "Sing Chopin" ... 4. The Fool On The Hill a ja głupi myślałem, że to lennon z mccartneyem napisali. a oni tylko zerżnęli z chopina Odpowiedz Link Zgłoś
mamut72 Re: Novi Singers 13.07.07, 22:22 Serdeczne dzięki! WŁaśnie kupiłam w fonoramie. Odpowiedz Link Zgłoś
double_please Re: Novi Singers 14.07.07, 13:33 to moze nie na temat, ale Novi pod koniec lat 60-tych wystapili nawet w Australii, wtedy to bylo cos... a wraz z nimi Zbyszek Namyslowski i Mieczyslaw Kosz (czy ktos jeszcze pamieta tego niewidomego pianiste?!)... do dzis co niektorzy muzycy lub animatorzy pamietaja tu Zbyszka Namyslowskiego... niezle dal wtedy czadu w klubie przy Brougham Street, Sydney.. fakt ze pozytywnie!! Odpowiedz Link Zgłoś