Dodaj do ulubionych

Yeah!!! Nowy Sting....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:54
... na razie jako piosenka tygodnia, przez najbliższe 5 dni, od poniedziałku,
parę razy dziennie w Trójce.
Płyta we wrześniu. No i mąż Anny Marii J. wspomniał coś o wizycie Gordona w
kaju nadwiślańskim.
Ale jazda!
Pzdr dla fanów - znów będzie co słuchać w jesienne wieczory po 100 razy. (o:
K.
ps
Numer singlowy słyszałem raz - fajny i pokręcony.
Obserwuj wątek
    • Gość: Desert_Rose Re: Yeah!!! Nowy Sting.... IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.03, 14:26
      Bracie Stingologu! Łączę sie z Tobą w radości! smile Szkoda że nowa płyta dopiero
      we wrześniu, ale nie bądźmy zachłanni.. smile
      • Gość: Marcel Re: Yeah!!! Nowy Sting.... IP: 172.16.3.* 06.07.03, 14:39
        Mogę przesłać trzem osobom w prezencie nowego singla Stinga ( 2 tracki ) za
        darmoche. Pozdrawiam ( marwoj@studio.tpi.pl )
        • Gość: Desert_Rose Re: Yeah!!! Nowy Sting.... IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.03, 14:46
          Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Mogę przesłać trzem osobom w prezencie nowego singla Stinga ( 2 tracki ) za
          > darmoche. Pozdrawiam ( marwoj@studio.tpi.pl )

Me! Me! Choose me!!! smile Ja jestem chętna smile elenai@tlen.pl smile
          • ihopeyouwilllikeme Re: Yeah!!! Nowy Sting.... 06.07.03, 15:59
            Dajcie spokój, przecież to tragedia... umpa, umpa sad(((((((((
        • Gość: sonko Re: Yeah!!! Nowy Sting.... IP: 212.76.37.* 06.07.03, 21:16

A jaka ja byłabym szczęśliwa jakbym takiego stingla miała ... smile
        • astir Re: Yeah!!! Nowy Sting.... 06.07.03, 22:47

A choćby i z przekory babskiej - też chcę! - dobrze policzylam? jestem trzecia?
          Niezaleznie od tego, czy on fajny, pokręcony, czy łup - łup, odcina kupony czy
          czego wy tam (ponizej) nie wymyslicie, Sting Z A W S Z E daje się lubić - no,
          chyba że ktoś jest zblazowanym 'koneserem' niby to muzycznym, ponizej
          Warszawskiej Jesieni nic takim nie podskoczy, ech...
    • vulture Bleh!!! Nowy Sting.... 06.07.03, 16:48
      Gość portalu: lawok napisał(a):

> Numer singlowy słyszałem raz - fajny i pokręcony.

Zgadzam się tylko z tym drugim określeniem.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Bleh!!! Nowy Sting.... 06.07.03, 16:51
        vulture napisał:

> Gość portalu: lawok napisał(a):
        >
        >
        > > Numer singlowy słyszałem raz - fajny i pokręcony.
        >
        > Zgadzam się tylko z tym drugim określeniem.

A ja z żadnym...
        • Gość: lawok Piąteczka wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 18:40
          Widzę, że szukasz zaczepki (guza) ale i tak odpowiem delikatnie. Nie należę do
          kalpkouszych i do „czwórki z Belfastu” nic nie mam. Porostu bardziej lubię
          słuchać Stinga. Dużo bardziej. A poza tym czy ja się odzywam na waszych
          wątkach. Buuuu!
          Co do najnowszego singla to cieszę się, że były Policjant wciąż kombinuje. Z
          jego dorobkiem i kasą może wydawać kolejne debeściaki a walczy i to z klasą.
          Generalnie lubię Stinga także za osobowość, za sposób na życie i image. Muza
          jest oczywiście na 1 miejscu.
          Pozdrowionka dla fanów i... całej reszty.
          K.
          Ps
          Na darmowego singielka to ja się oczywiście piszę. O ile to wciąż aktualne.
          lawok@gazeta.pl
          • vulture ech 06.07.03, 20:40

A poza tym czy ja się odzywam na waszych
            > wątkach. Buuuu!

Nie histeryzuj, po to jest forum dyskusyjne, żeby się poglądami wymieniać, nie?
            I co to są "wasze" i "nie wasze" wątki? Tu wszystkie służą do ogólnej dysputy,
            wymiany zdań, przepisów kulinarnych itp.
            A jak słyszę u Stinga w podkładzie łup-łup i jakieś brzęczenie to mi się Cher
            z "Believe" przypomina. To nie jest dla mnie świadectwo rozwoju tylko
            desperacka próba pozyskania młodszej publiczności. Ale skoro ci się podoba, to
            dobrze, w końcu komuś się musi podobać.
          • ilhan Re: Piąteczka wszystkim! 06.07.03, 21:23
            Gość portalu: lawok napisał(a):

> Widzę, że szukasz zaczepki (guza) ale i tak odpowiem delikatnie. Nie należę
            > do kalpkouszych i do „czwórki z Belfastu” nic nie mam. Porostu bardziej lubię
            > słuchać Stinga. Dużo bardziej. A poza tym czy ja się odzywam na waszych
            > wątkach. Buuuu!

Ups... Powiedziałbym że mi się też nie podoba, ale w takim razie wstrzymam się
            od głosu smile
    • pirx13 Re: Yeah!!! Nowy Sting.... 06.07.03, 22:01
      W końcu usłyszałem na trójce tego nowego Stinga hmm jak dla mnie to bardzo
      słabe, rozumię że twórca chciał nagrać taneczny kawałek, no ale w takiej
      kategorii słyszalem wiele o wiele lepszych, ciekawszych, bardziej pomysłowych i
      lepszych brzmieniowo kawałków. Pewnie gdyby to nie była piosenka Stinga nikt
      tego by specjalnie nie zauważył, no ale to Sting, to za nazwisko zrobi się z
      tego przebój na lato, a zresztą po co to piszę smile co mnie to obchodzi, Sting
      już dawno przestał być dla mnie ważnym artystą, więc niech sprzeda kolejne
      setki tysięcy plyt, na zdrowie Panie Sting smile
      pozdr.
      • Gość: lawok Re: Yeah!!! Nowy Sting.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 02:55
        Pomocy – czy ja napisałem w temacie tego wątku; Jak wam się podoba nowy Sting?
        Wiem, że to ogólnie dostępne miejsce ale to nie znaczy, że trzeba opluwać od
        razu. Co do samego „Send your love” to będę się upierał, że jest OK. A z wami
        malkontentami to zawsze tak jest. Za wolno – nudzi. Za szybko – zbyt taneczne.
        I przypomina mi się jak dawno temu Kaczka po raz pierwszy w Trojce
        recenzował „Dream about blue turtles”. I stwierdził, że to średnia płyta. Po
        dwóch tygodniach odszczekiwał wszystko i rozpływał się w pochwałach. Tak więc
        posłuchać proszę dobrze a później się wypowiadajcie.
        A już pieprzenie o tym, że to taki sobie artysta to przesada. Bo co; że się
        sprzedaje.
        Pzdr.
        K.
        Ps
        Sting to nie nazwisko ale pseudonim dyletancie.
        • pirx13 Re: Yeah!!! Nowy Sting.... 07.07.03, 12:45
          Po pierwsze napisałem tylko, że nie jest on dla mnie ważnym artystą, a chyba
          mam do tego prawo, prawda?
          Po drugie chyba mam się prawo wypowiedzieć co do nagrań Stinga, szczególnie żę
          w miarę dobrze znam jego tworczość, a nie widziałem nigdzie napisu wątek tylko
          dla bezkrytycznych wielbicieli Stinga
          Po trzecie od dzisiaj juz nigdy nie powiem Sting tylko Pan (a może sir)Gordon
          Sumner, ok? hmm tylko nie wiem czy w takim przypadku sprzedadzą mi jego plytę w
          sklepie wink

pozdrawiam
          wiecznie niezadowolony malkontent
    • vulture Do autora 07.07.03, 09:02
      Napisałeś w temacie wątku oraz w dokończeniu tegoż w poście, że w Trójce leci
      nowy singiel Stinga. Jak mniemam, ta informacja była główną treścią tego wątku
      (plus to, że może przyjedzie do Polski). No więc skoro zakładasz wątek o nowym
      singlu Stinga, nie dziw się, że ludzie odpisują. Ja na przykład jestem tym
      singlem rozczarowany i mi się on nie podoba. Z całym szacunkiem, ale nie
      spodziewałem się umc umc (chociaż to już kolejne po remiksach "Desert Rose"
      i "Demolition Man"). Zwłaszcza że płyta "All This Time" potwierdzała, że
      artysta jest w niezłej formie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka